AcasăNewsFostul ministru Fifor: presedintele Iohannis a pierdut ieri o foarte buna ocazie...

Fostul ministru Fifor: presedintele Iohannis a pierdut ieri o foarte buna ocazie sa taca

Nemultumirilor exprimate inca din cursul zilei precedente de catre europarlamentarul Claudia Tapardel fata de discursul pe care primul om in stat l-a sustinut la evenimentul de la Aachen, in prezenta cancelarului german si a presedintelui francez, i se adauga criticile formulate, pe aceeasi tema, de catre fostul ministru social-democrat al Apararii, Mihai Fifor.

Actualul lider al Consiliului National al PSD prezinta, cat se poate de direct, perceptia sa asupra alocutiunii liderului de la Cotroceni. „Da, presedintele Iohannis a pierdut ieri o foarte buna ocazie sa taca sau sa vorbeasca pentru Romania!”, considera Fifor. Mai mult, social-democratul e de parere ca presedintele „a reusit in schimb, din pur interes electoral, sa arunce cu noroi in guvernarea tarii, desi locul si momentul – Aachen, re-semnarea Tratatului dintre Franta si Germania – impuneau decenta, atitudine pro-europeana si solidaritate nationala”.

Amintind de faptul ca premierul Dancila a trimis in trei randuri la Cotroceni propunerile ca Lia Olguta Vasilescu si, respectiv, Mircea Draghici, sa preia sefia a doua ministere importante, Fifor face trimitere la „refuzul absurd, in afara legii, de a numi ministrii Transporturilor si Dezvoltarii si a compromite/intarzia astfel mii de proiecte asteptate de comunitatile locale – apa, canal, asfalt, scoala, gradinita – dar si mari investitii de infrastructura” si noteaza, intre altele, ca „presedintele Iohannis – sabotorul bunei guvernari, in pofida evidentelor clare, acuza ca PSD guverneaza prost”.

209 afisari

1 COMENTARIU

  1. Guvernează f f prost dacă explodează preturile pregătiți-vă sa predați tara la cheie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger