AcasăNewsFostul ministru Cristian David s-a botezat la Biserica Internationala Harul!

Fostul ministru Cristian David s-a botezat la Biserica Internationala Harul!

Dupa cateva luni de suferinta petrecute la deja faimosul „beci domnesc”, Cristian David a primit ingaduinta judecatorilor de a parasi celula pe care a impartit-o cu alti demnitari. Astfel, pe data de 17 aprilie, fostul ministru de Interne iesea din starea de arest preventiv, fiind plasat, intr-unul din dosarele in care este cercetat penal de catre procurorii DNA, sub control judiciar.

Fostul ministru de Interne în momentul primirii botezului testamentar

Iar doar doua zile mai tarziu, dupa ce in prealabil ar fi cerut incuviintarea organului de urmarire judiciara, dupa cum sustin sursele noastre, Cristian David s-a botezat la Biserica Internationala Harul din Bucuresti! De remarcat ca politicianul liberal a primit botezul testamentar in cadrul servicului de duminica dimineata, devenind astfel „sectant” cu acte in regula.

Marturia de credinta

Cristian David s-a botezat în ritmuri muzicale

Omul care a condus o vreme buna Ministerul de Interne, dar a ocupat de-a lungul timpului si alte portofolii, a depus duminica dimineata o marturie de credinta, in urma careia, in cintece de chitari si imbracat in camasa alba, a primit ceea ce in perspectiva noii sale religii poarta titulatura de botezul testamentar. Surprinzatorul eveniment a avut loc la Biserica Internationala Harul din Bucuresti, unde serveste ca pastor Ioan Ceuta si unde au participat mai multi membri ai acestui cult, careia ii apartine de acum, spritualiceste vorbind, si liderul liberal.

Relatie personala cu Dumnezeu

Dupa cum se autoprezinta reprezentantii Bisericii Internationale Harul, aceasta este „un loc unde oamenii se dezvolta din punct de vedere spriritual, intelectual si social”. Mai mult chiar, se insista asupra faptului ca „Biserica Harul ii incurajeaza pe oameni sa dezvolte o relatie personala cu Dumnezeu”. De asemenea, in promovarea bisericii din sectorul 6, un loc aparte il ocupa donatiile, care se pot face catre Asociatia Adunarilor lui Dumnezeu din Romania, colegii de credinta ai proaspatului botezat Cristian David fiind indemnati in acest sens prin urmatorul proverb : ”Cine are mila de sarac, imprumuta pe Domnul si El ii va rasplati binefacerea”.

author avatar
Catalin Tache
1.690 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger