AcasăNewsFostul iubit al Andreei Antonescu, cap de afis in „Mafia Carnii”

Fostul iubit al Andreei Antonescu, cap de afis in „Mafia Carnii”

Surprizele se tin lant in dosarul evaziunii de peste 50 milioane de euro. Pe langa cetatenii straini de origine araba care au tras pe sfoara statul, se afla si romani de top care s-au dedat la inginerii financiare.

Pe vremea cand se iubea cu Andreea Antonescu, Iustin Paraschiv nu avea habar de inginerii financiare si nici nu-l cautau procurorii

Unul dintre acestia este Iustin Paraschiv, cu o avere, potrivit Forbes Romania, de 70 de milioane de euro din comertul cu carne.Este proprietarul  SC Carmistin SA din Mizil si presedintele Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine. Lansata cu mare fast, asociatia a fost vizitata chiar de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Cu aceasta ocazie, Iustin Paraschiv l-a asigurat pe ministru de intentiile bune pe care le are asociatia, acelea de a informa statul despre toate activitatile de evaziune fiscala pe care le sesizeaza. Dar inainte sa ajunga atat de bogat, Iustin a fost mai intai celebru. Celebru pentru relatia pe care a avut-o cu o fosta componenta a trupei Andre. Paraschiv a fost primul iubit al Andreea Antonescu.

author avatar
Nicole Ionescu
2.539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger