Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostul deputat Marko Attila, dat in urmarire internationala

Fostul deputat Marko Attila, dat in urmarire internationala

Autor:

Reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane au decis sa-l dea in urmarire internationala pe fostul deputat UDMR Marko Attila.

 

marko attila 70566000 Fostul deputat Marko Attila, dat in urmarire internationala

Marko Attila a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, fostul deputat facand parte din comisia ANRP care si-a dat acceptul ca afaceristul Gheorghe Stelian sa primeasca despagubiri pentru un teren supraevaluat.

Din momentul in care a fost trimis in judecata, fostul deputat UDMR s-a facut nevazut, existand informatii ca s-ar fi refugiat la Budapesta si ca este protejat de guvernul maghiar.

La 1 aprilie, Marko Attila si-a anuntat, prin intermediari, demisia din Camera Deputatilor. In aceste conditii, cererea Directiei Nationale Anticoruptie, de retinere si arestare a fostului deputat, “a ramas fara obiect”.

Autoritatile au decis, in cele din urma, emiterea unui mandat de arestare in lipsa, iar acum fostul deputat UDMR a fost dat in urmarire internationala.

Marko Attila este acuzat ca, impreuna cu alti fost membri marcanti ai Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, a produs un prejudiciu bugetului statului roman in cuantum de circa 85 de milioane de euro.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!