Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostii ministri Dan Sova si Nita, dar si Rudel Obreja, eliberati din inchisoare. Au contestat completurile de 5

Fostii ministri Dan Sova si Nita, dar si Rudel Obreja, eliberati din inchisoare. Au contestat completurile de 5

Autor:

Trei nume cunoscute opiniei publice au parasit detentia, seara trecuta tarziu, ca urmare a deciziei instantei de a suspenda executarea sentintelor penale, pana la solutionarea definitiva a contestatiei in anulare, care deocamdata a fost admisa in principiu.

 

judecator Fostii ministri Dan Sova si Nita, dar si Rudel Obreja, eliberati din inchisoare. Au contestat completurile de 5Este vorba despre fostul ministru al al Transporturilor, Dan Sova, despre ex-ministrul Energiei, Constantin Nita, dar si despre Rudel Obreja, cel care a condus Federatia Romana de Box. Toti cei trei au formulat contestatii in anulare, dupa decizia Curtii Constitutionale, care a considerat nelegala constitutirea completurilor de cinci judecatori. In toate cele trei cazurile, Inalta Curte a fixat ca termen de solutionare a contestatiei in anulare data de 21 ianuarie.

Amintim ca Dan Sova a fost condamnat in iunie la trei ani cu executare pentru acuzatia de trafic de influenta, in dosarul CET Govora, in timp ce Constantin Nita a privit de la instanta o pedeapsa de patru ani de inchisoare. La randul sau, Rudel Obreja fusese condamnat, in vara acestui ani, la cinci ani de inchisoare, in “Gala Bute”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!