Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostii liberali pun laba pe sediul PDL

Fostii liberali pun laba pe sediul PDL

Autor:

PNL-ul de astazi intentioneaza sa cumpere vestitul sediu central din Modrogan al PDL-ului de ieri, in care fostii liberali si-au facut mutatia dupa fuziunea cu PDL. Cum insa fuziunea e vai mama ei si multi pedelisti viseaza sa o taie din ”marele PNL”, rezulta ca liberalii vor fi de fapt aceia care vor cumpara fosta cetate de scaun a lui Basescu.

 

modrogan parcul filipescu 1 Fostii liberali pun laba pe sediul PDL

Fostii liberalii vor sa treaca in proprietatea lor vechea marca a PDL si a lui Basescu – sediul din Modrogan

In anul de gratie 2013, PDL a depus la RAAPPS o cerere de cumparare a sediului sau din Aleea Modrogan nr. 1. Atenti la razboiul intern dus de Vasile Blaga cu Elena Udrea plus la cel purtat de PDL cu Traian Basescu (inca presedinte la aceea data), marii finantatori ai partidului s-au aratat extrem de reticenti in livrarea ”malaiului” necesar achizitionarii imobilului, fie si in rate. Nu de alta, dar orice investitor serios in politica vrea sa stie ca da banu’ doar invingatorului. Cum nici ”baronii” portocalii nu concepeau sa-si puna buzunarele la bataie dat fiind viitorul incert al PDL, sediul din Modrogan a ramas proprietatea statului. Si asta in timp ce pesedistii, mai bine organizati si tinuti in frau de Ponta & Comp., si-au cumparat sediul central din Kiseleff.

In loc sa multumeasca pedelistilor pentru gazduire, le sufla casa

Cu buzunarele cusute prin definitie (cand e vorba de dat, nu si de luat!) si plini de datorii istorice, nici fostii liberalii nu au fost in stare sa-si cumpere sediul lor de dota – din Bulevardul Aviatorilor. Dimpotriva, au fost obligati sa-l abandoneze si sa se mute cu catel, cu purcel, in Modrogan, dupa fuziune. Ca orice pripasit bine primit in casa straina, liberalii vor acum (cand densitatea fostilor pedelisti la nivelul conducerii PNL este extrem de mica) sa puna ei laba pe sediu. Iar cum la PNL robinetul finantarilor s-a inchis dupa ultimele esecuri electorale de proportii, liderul Orban i-a somat pe alesii parlamentari si locali ai partidului nu numai sa-si plateasca la zi cotizatiile, ci sa-si doneze parte din indemnizatii – bani cu care Orban spera sa plateasca datoriile si sa-si achizitioneze sediul din Modrogan. Cu buza umflata raman fostii pedelisti dar nu-i mare bai, deja s-au obisnuit.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!