Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fosta sotie a lui Dragnea a achitat prejudiciul imputat. Ce spune avocatul acesteia

Fosta sotie a lui Dragnea a achitat prejudiciul imputat. Ce spune avocatul acesteia

Autor:

In prima faza, s-a aflat ca Bombonica Prodana pe care i-l imputa procurorii in dosarul angajarilor de la DGASPC Teleorman.

 

bombil 04977500 189x300 Fosta sotie a lui Dragnea a achitat prejudiciul imputat. Ce spune avocatul acesteia

Bombonica Prodana

Acest lucru a fost comunicat instantei la termenul de miercuri, la care, spre deosebire de actualul lider al PSD, Liviu Dragnea, fosta sa sotie nu a fost prezenta, ci doar avocatul acesteia.

Apoi s-a aflat ca Prodana a cerut instantei, in speta Inaltei Curti, incetarea procesului impotriva sa.

Ulterior, s-a aflat ca Adrian Toni Neacsu a ales sa iasa pe Facebook cu unele aspecte.

“Ca judecator in functie este corect, intelept si deontologic sa nu-ti dai cu parerea cum face d-ul Danilet despre dosare pe rolul instantelor, mai ales daca habar nu ai ce se afla in acestea”, a semnata, in prima faza avocatul.

In aceeasi postare pe facebook, avocatul Necsu a facut referire si la plata prejudiciului ce i se imputa Bombonicai Dragnea si la motivul pentru care s-a facut un astfel de pas. “Intrucat faptele care se imputa clientei mele Prodana Bombonica sunt de pana in 2010, am achitat prejudiciul care i se imputa, si am solicitat, in subsidiar fata de achitarea pe care o voi cere in raport de Decizia CCR pe abuz in serviciu castigata tot de noi in acest dosar, aplicarea art. 74/1 cod penal anterior, ca lege penala mai favorabila. (…) Deci nici vorba de recunoastere a faptei, ci maximizarea sanselor judiciare ale clientei mele. (…) Toate comentariile referitor la ingreunarea pozitiei juridice a d-lui Liviu Dragnea sunt copilarii. Fiecare e acuzat de fapta lui”, a mai sustinut Adrian Toni Neacsu pe pagina de socializare.


1 Comentariu la Fosta sotie a lui Dragnea a achitat prejudiciul imputat. Ce spune avocatul acesteia

  1. cobe

    Lasati-l de danilet,a consumat prea multe frunze,ierburi si prafuri de deratizare mentala de unde si reactiile astea halucinogene.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!