AcasăNewsFosta nora a lui Virgil Magureanu, din nou la sediul procurorilor

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, din nou la sediul procurorilor

Cu aproximativ un sfert de ora dupa ora 11, Alina Petre a ajuns in fata procurorilor anticoruptie, impreuna cu aparatorul sau legal.

Dupa ce saptamana trecuta s-a prezentat in fata procurorilor anticoruptie pentru a depune mai multe plangeri vizand persoane cunoscute din lumea politica, aspect confirmat si de avocatul care o reprezinta si care a insotit-o si la momentul respectiv la discutiile cu anchetatorii, Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, ex-sef al SRI, si-a facut din nou aparitia la sediul central al DNA-ului.

Astfel ca se asteapta ca procurorii sa ii fi cerut sa faca mai multe precizari in privinta denunturilor pe care le-a depus, zilele trecute, mai exact sa afle daca femeia isi sustine afirmatiile.

Cum Alina Petre a ales sa nu faca declaratii lamuritoare la intrarea la audieri, pentru a da detalii cu privire la motivele prezentei sale in fata procurorilor anticoruptie, ramane de vazut daca la finele discutiilor cu reprezentantii DNA, fosta nora a lui Virgil Magureanu va face precizari pe acest subiect.

Cititi si: Nora lui Magureanu, denunturi second hand?

sursa foto: B 1 TV

543 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger