Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fost sef FBI ataca dur justitia din Romania

Fost sef FBI ataca dur justitia din Romania

Autor:

Fostul director FBI Louis Freeh sustine ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat o sentinta ”nesustinuta de fapte si de lege” intr-un celebru dosar, Justitia din Romania primind, astfel, o palma usturatoare din partea americanilor.

 

louis freeh Fost sef FBI ataca dur justitia din Romania

Louis Freeh sustine ca justitia noastra o ia pe aratura in unele cazuri

Freeh s-a declarat dezamagit ”profund” de Justitia romaneasca dupa ce a analizat in 2016, ”cu ajutorul unei echipe de procurori federali experimentati si fosti agenti speciali ai FBI, printre care unul care vorbea fluent limba romana”, condamnarea omului de afaceri Puiu Popoviciu. In raportul final redactat pe tema, Louis Freeh pune la indoiala atat probele administrate de anchetatori in acest caz cat si sentinta data de magistrati si vorbeste pe sleau de numeroase ”deficiente de fapt si juridice” care nu-si gasesc locul, in opinia sa, intr-un stat de drept. ”Aceasta sentinta si condamnare nu este sustinuta nici de fapte, nici de lege (…) Echipa noastra a analizat temeinic dovezile prezentate impotriva domnului Popoviciu la proces, inclusiv documente si inregistrari clandestine ale conversatiilor sale. Aceasta analiza a scos la iveala numeroase deficiente de fapt si juridice in cazul impotriva domnului Popoviciu. De exemplu, martorul principal al procuraturii, care a incercat in mod repetat, dar fara succes, sa-l faca pe domnul Popoviciu sa se incrimineze prin inregistrari secrete, a recunoscut in instanta ca nu a fost mituit de domnul Popoviciu (…) Fostul ministru al Educatiei, precum si alti martori, au marturisit ca terenul Baneasa nu a fost niciodata un bun public si, prin urmare, nu se poate sustine legal acuzatia de abuz de functie. Multe alte deficiente grave de fapt si de drept, incompatibile cu principiile fundamentale ale statului de drept, au fost, de asemenea, subliniate in raportul meu”, a sarit Freeh la gatul donei Justitia – altfel ocrotita aprig de oficialii americani, care, iata, au vazut acum cu ochii lor cum se imparte dreptatea in Romania.


3 comentarii to Fost sef FBI ataca dur justitia din Romania

  1. ??????

    Considerați că ar fi având vreun “interes” ? Ați remarcat vreun fost oficial român care să critice decizii ale Curții Supreme din SUA ?

  2. SOCRATE

    Pai daca oficialii ROMANIEI recunosc ca suntem un STAT MAFIOT atunci orice RETARD din lume poate vorbi de rau nu numai JUSTITIA ci orice institutie sau autoritate a statului disolutionat.

  3. Gabriel

    In afacerea Baneasa cu terenul ce apartinea Universitatii de Stiinte Agricole Bucuresti printre vinovati nu este numai rectorul Alecu ci in primul rand unii din ministrii invatamantului si primarul general al capitalei Traian Basescu, acestia au aprobat scoaterea terenului din domeniul public si intrarea lui in asociere cu bunuri supraevaluate ale lui Puiu Popoviciu. Se pare ca grupa FBI care lucra pe langa DNA si Kovesi a monitorizat din plin acea afacere sustinandu-l pe Puiu Popoviciu care are si resedinta in SUA. Nu Popoviciu este vinovatul principal , iar cei vinovati din ministerul educatiei si primaria generaa sunt neatinsi de DNA care exceleaza in cercetari penale incomplete sau dedicate ceea ce incalca principiile de drept.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!