AcasăNewsFost primar social-democrat, gasit mort cu taieturi in zona gatului

Fost primar social-democrat, gasit mort cu taieturi in zona gatului

Oamenii legii din judetul Alba s-au confruntat, in aceasta ultima zi a saptamanii, cu un caz deosebit de grav, caruia i-a cazut victima un fost edil al unei localitati de pe raza acestui judet.

Este vorba despre Ioan Rusu, fostul primar al localitatii Lunca Muresului, despre care presa locala anunta ca a fost gasit fara suflare, la primele ore ale zilei, in apropierea autoturismului pe care il conduce. Conform unor surse citate de ziarul Unirea, barbatul ar fi fost descoperit cu o rana grava in jurul gatului, dar si cu alte leziuni provocate, foarte probabil, de lama unui cutit. Nu a mai putut fi salvat.

La locul dramei au ajuns politistii, dar si un procuror, oamenilor legii revenindu-le misiunea de a pune cap la cap piesele acestui caz, in vederea identificarii autorului. O prima ipoteza luata in calcul este aceea a unei crime. Foarte probabil, rezultatele autopsiei vor fi de natura sa ofere indicii importante anchetatorilor.

Pana in decursul acestui an, Ioan Rusu – membru al PSD- avusese mai multe mandate in fruntea localitatii Lunca Muresului.

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger