Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fost politist de la Investigarea Fraudelor, trimis de procurori in instanta

Fost politist de la Investigarea Fraudelor, trimis de procurori in instanta

Autor:

Procurorii anticoruptie au decis trimiterea in instanta a unui om al legii, ofiter de politie judiciara din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – de la IPJ Ilfov, la data presupusei fapte care i se imputa.

 

politist 300x225 Fost politist de la Investigarea Fraudelor, trimis de procurori in instantaAflat sub control judiciar, Daniel Budur va ajunge in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti, asemeni unei alte persoane cercetate in acelasi dosar, Eugen Holban, pentru aceeasi acuzatie: trafic de influenta.

Din cate au anuntat procurorii in cazul de fata, “in perioada aprilie – mai 2013, inculpatul Budur Daniel, in calitate de ofiter de politie judiciara in cadrul I.P.J. Ilfov, impreuna cu inculpatul Holban Eugen, a pretins si ulterior a primit suma de 40.000 de euro, de la un om de afaceri (martor in cauza)”. Totodata, din comunicatul DNA rezulta si ca “pentru aceasta suma de bani, cei doi inculpati i-au creat acestuia impresia ca ar avea influenta asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, care supraveghea urmarirea penala in dosarul in care era cercetat martorul, si ca il va determina pe magistrat sa solutioneze respectiva cauza intr-un mod favorabil omului de afaceri”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!