Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fost politician, puscarie in SUA pentru furt

Fost politician, puscarie in SUA pentru furt

Autor:

Fostul politician George Piha, in varsta de 51 de ani, care are dubla cetatenie, respectiv romana si americana, a fost condamnat la inchisoare in SUA. Barbatul, care a candidat la functia de primar in orasul Pantelimon in 2016 din partea PMP, a primit 6 ani de inchisoare.

 

George Piha proces Fost politician, puscarie in SUA pentru furtIn urma unui accident de masina, Piha a devenit dependent de droguri. Conform declaratiilor sale, medicii i-au prescris un medicament  care este facut pe baza de opium si care se administreaza pentru calmarea durerilor severe, OxyContin. Dupa un an, Piha s-a intors in SUA unde a inceput sa fure carduri de credit (de data asta n-a mai fost de la medicamente), spargand dulapuri din vestiarele salilor de fitness. Mai mult, se pare ca romanul avea un mod de operare parca desprins din filme. Stiind ca este cautat, el se deghiza si intra in vestiarele salilor de sport, de unde fura. George Piha pantelimon Fost politician, puscarie in SUA pentru furtPolitistii spun ca Piha era un adevarat maestru al deghizarii. Ulterior, barbatul, cu cartile de credit  furate, mergea la Apple si Best Buy, de unde cumpara produse electronice pe care le revindea. Piha a fost arestat in iulie. In masina sa au fost gasiti 10.000 de dolari si mai multe produse electronice de lux. Pedeapsa pentru astfel de fapte, in SUA, poate ajunge si la 35 de ani de inchisoare. Cu toate acestea, afland despre situatia sa medicala, judecatorii au decis sa-i aplice o pedeapsa mai mica. Astfel, Piha va sta in spatele gratiilor doar 6 ani. „Stiu ca am facut greseli oribile pentru a-mi sustine dependenta. Cu ea trebuie sa traiesc toata viata si e o pedeapsa mult mai mare decat cea pe care o primesc astazi”, a declarat acesta in fata instantei.


1 Comentariu la Fost politician, puscarie in SUA pentru furt

  1. gheorghe

    Banu’…
    Cand societatea functioneaza doar pe baza de bani, “facerea” de bani nu trebuie sa mai fie o necesitate de supravietuire ci “stapanul” sa dea tuturor cat sa supravietuiasca – insemnand masa, casa, transport, comunicatii si ceva “extra”…
    Daca nu – “da” teren si libertate sa-si munceasca supravietuirea inclusiv pein schimb comercial netaxat.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!