Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fost manager al Spitalului din Hunedoara, in vizorul ANI

Fost manager al Spitalului din Hunedoara, in vizorul ANI

Autor:

Cel mai recent comunicat dat publicitatii din directia Agentiei Nationale de Integritate include numele lui Bende Barna-Gavril, fost manager al spitalului din Hunedoara, “Dr. Alexandru Simionescu”.

 

431807 514329195282926 1921109130 n integrit 720x267 Fost manager al Spitalului din Hunedoara, in vizorul ANIIn cazul sau, inspectorii au suspiciuni in privinta unui posibil conflict de interese in materie administrativa, anuntand, printre altele, ca, “in calitate de manager al Spitalului a semnat un numar de cinci contracte de prestari servicii medicale incheiate intre Spitalul „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara si S.C. Clinica de Diagnostic Phoenix S.R.L., societate comerciala cu care S.C. Ecorad Medica S.R.L. avea incheiat contract de prestarii servicii medicale pe o perioada de 12 luni cu plata lunara in cuantum de 5.500 lei”, dar si ca sotia acestuia este administrator si asociat unic al S.C. Ecorad Medica S.R.L..

Totodata, reprezentantii ANI transmit faptul ca fostul manager al Spitalului “Dr. Alexandru Simionescu” a depus deja la dosarul de evaluare, despre care a fost anuntat ca a fost deschis, un punct de vedere, “in exercitarea dreptului la aparare”.

sursa foto: Facebook/ANI
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!