Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Formula 1 isi face televiziune

Formula 1 isi face televiziune

Autor:

F1 TV este “un mijloc inovator pentru fani de a-si imbunatati si a se bucura de experienta lor in cursele de Grand Prix”, fara difuzori intermediari, a anuntat grupul american Liberty Media, proprietarul Campionatului Mondial de Formula 1.

 

formula 1 696x500 Formula 1 isi face televiziune

Un abonat al F1 TV va putea sa aleaga urmarirea cursei de la bordul monopostului unuia dintre cei 20 de piloti care vor lua startul

Serviciul va debuta in cursul acestui sezon, pe 23 martie,  odata cu Marele Premiu al Australiei de la Melbourne si va putea fi accesat initial doar de pe computere, urmand sa fie create ulterior aplicatii TV si mobile. Abonatii vor putea alege continutul pe care il vor viziona, precum si momentul sau modul in care il vor accesa, astfel un abonat al F1 TV va putea sa aleaga urmarirea intregii curse de la bordul monopostului unuia dintre cei 20 de piloti care vor lua startul. Toate antrenamentele libere, calificarile si cursele vor fi transmise in direct, cu conferinte de presa si interviurile luate inainte si dupa fiecare cursa, pentru un tarif cuprins intre 6,5 si 10 euro pe luna, insa va fi posibila si plata unui abonament anual. De partea tehnica se va ocupa grupul indian de telecomunicatii Tata Communications. F1TV va fi disponibil in engleza, franceza, germana si spaniola, in 20 de tari, intre care Germania, Franta, Belgia, Austria, Mexic SUA si o mare parte din America Latina.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!