AcasăNewsFondatorul Wikileaks a gasit solutia sa scape de inchisoare!

Fondatorul Wikileaks a gasit solutia sa scape de inchisoare!

Fortat sa se refugieze la  ambasada Ecuadorului din Londra pentru a evita arestarea, Julian Assange a declarat ca a gasit solutia ideala pentru pentru a iesi din aceasta situatie de criza.

Fondatorul Wikileaks a declarat ca este gata sa intre in politica si sa candideze pentru un fotoliu in Camera Superioara a Parlamentului din Australia. Spera sa obtina un mandat  de senator in statul Victoria din sudul Australiei , din partea nou infiintatului partid Wikileaks. Astfel, spera sa evite punerea in aplicare a mandatului pentru viol emis pe numele sau in Suedia.

Asange a negat ca a comis vreo agresiune sexuala, sustinand ca totul ar fi o conspiratie a Departamentului de Stat American impotriva sa, ca pedeapsa pentru publicarea pe siteul wikileaks.com a mii de telegrame diplomatice secrete ale SUA.

Julian Assange considera ca nici SUA si nici Marea Britanie nu vor risca un incident diplomatic international  in cazul in care va fi ales in Senatul  australian, deoarece costurile ar fi mult prea mari.

author avatar
Bogdan Enache
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger