AcasăNewsFondatorul Bamboo, dupa audieri: A fost foarte ciudat cum s-a aprins focul

Fondatorul Bamboo, dupa audieri: A fost foarte ciudat cum s-a aprins focul

Joshua Castellano vrea un Bamboo de Miami

Dupa aproximativ doua ore in care a stat de vorba cu oamenii legii, Joshua Castellano a iesit de la Politia Capitalei, impreuna cu avocatul Dancu.

Incendiul de sambata dimineata, in urma caruia localul in care se aflau, la distractie, cateva sute de oameni, ar fi „pornit dintr-un spatiu care normal era inchis, nu functiona”, din cate a precizat, in urma cu doar cateva minute, Joshua Castellano.

Pana sa urce in masina cu care a plecat din centrul Bucurestilor, unde se afla sediul DGPMB, fondatorul localului distrus de foc a facut cateva declaratii in fata presei. „A fost foarte ciudat cum s-a aprins foc si cum s-a dezvoltat”, a tinut sa puncteze italianul.

Castellano a explicat si faptul ca s-au facut unele schimbari in club, dupa incendiul din Colectiv, ca s-au „refacut toate lucrarile” si ca localul nu era asigurat la momentul dezastrului. „Daca nu ai avizul ISU, asigurarea nu-ti plateste despagubire”, a punctat fondatorul clubului bucurestean, adaugand ca „totul a fost facut nou, conform legii” si ca localul era in plin proces de avizare. „Eram in regula pana in 31 ianuarie”, a sustinut afaceristul.

In tot acest timp, ancheta este in plina desfasurare, procurorii anuntand, luni la pranz, faptul ca incendiul izbucnit in dimineata zilei de sambata a fost lichidat.

sursa foto: Facebook/Joshua Castellano

317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger