Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fomistii de la Casa Regala tin cu dintii de Palatul Elisabeta

Fomistii de la Casa Regala tin cu dintii de Palatul Elisabeta

Autor:

Odata cu plecarea republicanului convins numit Tudose de la Palatul Victoria au reinviat sperantele sotilor Duda in ceea ce priveste ramanerea lor, in regim moca, la Palatul Elisabeta.

 

2016 11 11 1 principesa margareta a romaniei si principele radu duda vin la sibiu de 1 decembrie 51990 Fomistii de la Casa Regala tin cu dintii de Palatul Elisabeta

Sotii Duda se bucura de orice leut smuls statului roman

Chiar daca nimic nu lasa sa se inteleaga ca premierita Viorica Vasilica Dancila ar avea ceva in comun cu palatele, cuplului ajuns in fruntea Casei Regale i-a mai venit inima la loc. Concret, sotii Duda spera sa locuiasca si in continuare in Palatul Elisabeta (imobil aflat in proprietatea statului) gratis sau contra unei chirii modice. ”In ultimele zile am intalnit foarte multa buna-vointa din partea Guvernului si speram, si suntem aproape convinsi ca o solutie intermediara va fi gasita”, a anuntat Andrew Popper, seful Casei Regale. Care sustine si ca urmasii Regelui Mihai ar trebui sa foloseasca in continuare Palatul Elisabeta, desi legal nu au dreptul, pentru ca aici se organizeaza ”evenimente publice care au foarte multa importanta”. Poate doar pentru principesa Margareta -care isi etaleaza astfel custodia coroanei – si pentru consortul ei Radu Duda – care doar asa isi poate juca rolul de print. Romanii in schimb nu doar ca nu profita de nimic, dar ies si in paguba din moment ce Casa Regala nu va plati chirie gratie legii initiate de Tariceanu si Dragnea. Ca sa convinga lumea de nobletea Casei Regale, Popper a povestit si cum aceasta a cerut statului o chirie lunara  ”derizorie” (10,000 de euro) pentru Peles si asta pentru ca intreaga natie sa poata vizita fosta resedinta regala devenita mizeu . Si mai de bon ton era daca Dudele regale care vor sa fenteze in continuare statul in cazul Palatului Elisabeta nu ar fi cerut nicio chirie pentru Peles si doar ar fi conditionat autoritatile sa-l intretina cum se cuvine. Asa, imaginea care se contureaza denota ca, in total contrast cu regele Mihai, prima nascuta a acestuia si distinsul sau sot neregal se comporta ca niste bieti fomisti. Culmea este ca fac asta desi au destui bani.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!