Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Focar de infectie la Spitalul Judetean din Galati: Un barbat a murit, iar alte doua persoane sunt in stare grava

Focar de infectie la Spitalul Judetean din Galati: Un barbat a murit, iar alte doua persoane sunt in stare grava

Autor:

Focar de infectie la Spitalul Judetean din Galati. Un barbat de 65 de ani a murit, iar alte doua persoane sunt in stare grava.

 

spital urgenta galati 300x150 Focar de infectie la Spitalul Judetean din Galati: Un barbat a murit, iar alte doua persoane sunt in stare gravaBarbatul a fost operat in sectia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Galati, insa, in urma interventiei chirurgicale, plaga s-a suprainfectat.  Alti doi barbati care se afla in stare grava au fost contaminati cu aceeasi bacterie.

Medicii au luat probe din blocul operator si din sectia de neurochirurgie.

Directorul DSP Galati, Valentin Boldea, spune ca s-au luat deja masuri pentru limitarea efectelor bacteriei, printre care si reducerea numarului de operatii.

“Este vorba de un focar de infectie intraspitaliceasca cu o acinetobacter care a fost descoperita la trei pacienti internațt la sectia de neurochirurgie. Din pacate, unul dintre pacienti a decedat, iar ceilalti doi sunt la terapie intensiva”, a declarat el.

Vom reveni!
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!