AcasăNewsFlorin Calinescu l-a inmormantat ieri pe Luca

Florin Calinescu l-a inmormantat ieri pe Luca

Florin Calinescu a facut apel catre toate redactiile, solicitand ca imaginile de la inmormantare sa nu fie publicate

Actorul Florin Calinescu si-a condus ieri fiul cel mic pe ultimul drum, departe de privirile curiosilor, in cadrul unei ceremonii religioase restranse care a avut loc in cimitirul manastirii Cernica, acolo unde Luca isi va dormi somnul de veci langa mama sa.

Florin Calinescu a facut apel catre toate redactiile, solicitand ca imaginile de la inmormantare sa nu fie publicate

Cu sufletul sfasiat de durere, actorul a mers ieri, impreuna cu cativa apropiati, la manastirea Cernica, pentru a-si duce la groapa copilul cel mic, care s-a sinucis la doar 24 de ani. Cu toate ca inmormantarea ar fi trebuit sa aiba loc vineri, Florin Calinescu a decis sa-l ingroape pe Luca mai devreme cu o zi, intr-un cadru restrans.

Luca Filip Calinescu (1988-2012)

Astfel, la pranz, actorul si prietenii indoliati au ajuns cu masinile la manastirea de la marginea Bucurestiului, unde a avut loc un scurt serviciu religios, chiar langa cavoul situat in la doi pasi de o fantana.

Pentru a fi sigur ca ceremonia nu va fi perturbata de curiosi, actorul a cerut agentilor care pazesc cimitirul sa nu lase niciun strain sa intre. Dupa ce sicriul cu trupul lui Luca a fost coborat in cripta, pe cavou au fost asezate zeci de coroane trimise de colegi, de prieteni si de catre rudele inca socate. Deasupra tuturor a fost pusa una din trandafiri rosii, pe care era scris simplu: „Vei fi mereu in inima noastra. Tata si Petru”. Dupa ce a aflat ca jurnalistii au reusit sa faca mai multe fotografii in cimitirul Cernica, Florin Calinescu a trimis, aseara, un comunicat de presa, in care facea un apel catre toate redactiile sa nu publice imagini de la funeralii. Cu toate ca reporterii nostri au reusit sa faca mai multe fotografii la Cernica, redactia „National” a decis sa raspunda apelului lansat de actorul indurerat si sa nu mediatizeze imaginile.

author avatar
Narcis Voica
2.690 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger