AcasăNewsFlorin Calinescu, despre cariera fiului sau, Luca: "A vrut ceva ce nu...

Florin Calinescu, despre cariera fiului sau, Luca: „A vrut ceva ce nu gasesti aici”

Florin Calinescu dezvaluia, in 2010, intr-un interviu pentru Adevarul, motivele pentru care a fost de acord ca cei doi baieti ai sai sa studieze in strainatate, departe de tatal lor.

Luca Calinescu, fiul cel mic al lui Florin Calinescu s-a sinucis astazi, in timp ce se afla la Praga, unde activa intr-un proiect cinematografic. Nu se cunosc inca motivele precise ce au condus la un asemenea gest, insa se pare ca Luca suferea de o depresie profunda.

In urma cu doi ani, intr-un interviu pentru ziarul Adevarul, Florin Calinescu parea impacat cu ideea ca baietii lui sunt departe de casa, atata timp cat acesta parea pretul pentru a invata si a face ceea ce le place. ntrebat despre faptul ca baietii lui studiau in Anglia, actorul a precizat: „Daca voiau sa invete Agronomie, i-as fi dat in Romania pentru ca scoala de aici este foarte buna. Petru a vrut sa faca Muzica moderna. Arata-mi o scoala in care se poate studia asta in Romania. Ei invata tot acolo, de la vandut bilete la sunet, de la impresariat la organizat concerte si coperte de disc. Luca vrea sa studieze ceva care, iarasi, nu gasesti aici. Un curs de teatru si film, si actoricesc, si regizoral, si sa scrii, si sa manageriezi, cronici de teatru si caiete de sala. Si apoi, sumele nu sunt foarte mari. Ei studiaza la Liverpool, un oras considerabil mai ieftin decat Londra, dar si cel mai stundentesc. Stau impreuna acolo si pot sa va spun ca un apartament acolo este mai ieftin decat in Bucuresti, iar taxele sunt relativ la fel. Viata in sine este mult ieftina acolo”, marturisea Florin Calinescu, in 2010.

Chestionat despre sotia sa, decedata in 2005, actorul a explicat ca a fost nevoit sa fie suplineasca si rolul ei ca parinte, ceea ce este foarte greu. „Nu pot sa va spun decat ca sunt si mama, si tata acum. Si este foarte greu, credeti-ma. Dar faptul ca sunt cum sunt si nu ma vedeti prin tabloide denota un lucru: ca nu se mai poate ocupa locul, nu? Si cu asta basta. Consider ca acesta este un lucru pe care-l faci o data-n viata. Nu sunt usa de biserica, sa ne intelegem. Dar mersul la altar, juramintele, nu poti sa le faci de mai multe ori in mod onest. Adica sa incerci sa fii sacru in viata de trei, patru ori? Este un subiect inchis cu totul. Atat a vrut Dumnezeu, atat s-a intamplat in directia asta. Acum ma ocup de copii. Au 24 si 22 de ani, le-am spus ca pana la 25 ii consider copii, dupa aceea sunt doi domni care trebuie sa-si ia talpile la spinare. Si-n rest, femei, la adapostul intunericului si feriti de paparazzi, intrucat sunt propriul meu paparazzo. Sunt lenes acum, nu mai sunt la prima tinerete sa fac toate aparatele alea, sol, inele, barna, preludiu mai lung… Imi trebuie putin confort. Sunt un tip care pot sa produc si orgasme spirituale”, a mai precizat Florin Calinescu.

author avatar
Ciprian Purice
2.038 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger