AcasăNewsFlorin Calinescu anunta ca intra in politica

Florin Calinescu anunta ca intra in politica

Florin Calinescu a facut un anunt ciudat pe pagina sa de socializare. Pare ca este din ce in ce mai tentat de a intra in politica. Din cate stim i s-a mai propus asa ceva… Si dupa cum scrie, pare ca ar vrea in Opozitie.

„Daca Liviulica (Dragnea – n.n) insista sa intru in politica, pentru ca  numai datorita lui am sa fac acest pas, trebuie sa iau in considerare acest lucru, multi spunandu-mi deja ca: „desi nu ai stofa de politician te-as vota”, scrie actorul.  „Eu nu pot sa imi imaginez sa fiu membru de partid pe la Sighetu-Marmatiei sau pe la Iasi si sa vad ca la Bucuresti toata lumea face un singur efort: sa il salveze pe seful. Pentru ca din punctul meu de vedere e destul de clar: ba, scap eu, scapati si voi. Si nu numai ca se vrea scapat, dar vrea sa ajunga cel putin premier, daca nu presedinte. Toata tevatura asta cu justitia nu este facuta pentru unii care fura o bicicleta, ci este facuta cu un singur scop: 1. ma scapati pe mine, 2. ma recuperati: trebuie sa fiu capabil legal sa candidez.(…) Nu sa plec din tara, asa cum v-ati fi asteptat, ci sa zic: daca 3-4 milioane se duc la vot si aleg presedinte pe un condamnat caruia i s-au gratiat, i s-au prescris faptele, atunci merita o abordare serioasa a acestei situatii.”, a mai punctat Florin Calinescu. De asemenea actorul este indignat de nonsalanta clasei politice postdecembriste fata de taierea padurilor: „jeguri sunt ca nu le pasa de de tara. Trebuie alungat cu pietre din cetate cine nu intelege ca tara e a noastra. Noi nu imprumutam tara de la copiii copiilor nostri”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.335 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnul Calinescu a mai avut o tentativa de a parveni, din punct de vedere politic si de care s-a ales praful. Mai bine ramane in domeniul la care se pricepe domnia sa mai bine… la circ! Mai pe scurt, jurat la „Romanii au talent”.

  2. Are dreptate actorasu cel care face afaceri cu infrarosii prostănacul Ponta a numit, o pe haules baules Luluta nu plavanul cel lunatec.Atunci de ce sa schimbam Luluta daca’s idioti? Semn ca la greu pupam in chur văcar si noi. Iar la aia cu padurile Dumnezeu bate altfel.

  3. Are dreptate Calin Florinescu sa intre in politica, in circul politic de la noi lipsea, intr-adevar, un circar! Zice ca ar fi unu’ care l-ar vota, probabil ca era beat!! Sau, isi da singur mesaje!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger