AcasăNewsFlorea, dupa citarea lui Kovesi la PG: e un dosar ca urmare...

Florea, dupa citarea lui Kovesi la PG: e un dosar ca urmare a sesizarii lui Sebastian Ghita. Se va respecta legea

Dupa ce s-a aflat ca fosta sefa a DNA-ului a fost chemata la audieri la Parchetul General, la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, procurorul-sef adjunct al acestui for a anuntat ca dosarul in cauza s-a constituit ca urmare a plangerii depuse la finele anului trecut, de catre fostul deputat aflat in Serbia de o perioada insemnata de timp.

Concret, Adina Florea a mentionat ca „este un dosar ca urmare a sesizarii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018”. „Eu nu pot sa va spun decat ca este o ancheta in curs de desfasurare, unde se vor respecta toate drepturile si libertatile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate si in primul si in primul rand se va respecta legea”, a subliniat Florea, care a precizat, totodata, ca in in speta de fata s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem in decembrie, „iar acum, ca urmare a anchetei efectuate, s-a dispus efectuarea fecetuarea urmaririi penale in continuare fata de una din persoanele cercetate”.

Intrebata in privinta momentului la care s-a trimis aceasta citatie, avand in vedere ca fosta sefa a DNA a remarcat faptul ca a fost chemata la audieri cu o saptamana inainte de a fi audiata la Bruxelles, pentru functia de procuror-sef european, Florea a asigurat ca „nu este vorba despre nicio legatura intre activitatea personala a unora dintre persoanele cercetate si stadiul anchetei, niciun fel de legatura”.

Amintim ca in decembrie anul trecut, fostul parlamentar anuntase la un post TV ca a facut o plangere la Parchetul General, la nou infiintata Sectie pentru investigare a magistratilor, pe numele lui Kovesi, in legatura cu aducerea in tara a afaceristului Nicolae Popa.

394 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu nu as baga mana in gura unui acoperit probabil sarb din Rusia condamnat in Romania. Dar daca are 14 dosare cum spune atunci astept verdictul judecatorilor. Ai recomand sa nu se duca la Brucsel daca poate fi acuzata ca ne face de ras… A, iar daca vrei sustinere, tre sa ai sustinere politica. Nu ai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger