AcasăNewsFlagrant si acuzatii grave. Doi muzicieni de la Filarmonica, retinuti la Timisoara

Flagrant si acuzatii grave. Doi muzicieni de la Filarmonica, retinuti la Timisoara

DIICOT scapă de dosarele de evaziune fiscală

Suspiciuni extrem de grave planeaza in dreptul numelor unui tenor si al unui coleg de-al sau din cadrul Filarmonicii Banatului.

Cei doi artisti de la corul Filarmonicii timisorene au fost retinuti pentru 24 de ore de catre procurorii Antimafia, care ii cerceteaza pentru trafic de droguri de mare risc. Vor fi prezentati instantei, in cursul zilei de vineri, cu propunere de arestare pentru 30 de zile, dupa ce in cursul zilei precedente fusesera retinuti in urma unui flagrant. Procurorii ii acuza atat de trafic, cat si de introducere, fara drept, de droguri de mare risc in tara.

Din cate au anuntat vineri reprezentantii DIICOT, anchetatorii suspecteaza pe cei doi angajati ai Filarmonicii Banatului din Timisoara ca, in decursul lunii trecute, ar fi adus din Olanda droguri de mare risc. Mai mult, joi ar fi fost prinsi in flagrant, in momentul in care ar fi incercat sa vanda in jur de 700 pastile de ecstasy, dar si 900 de timbre LSD, toate acestea, spun anchetatorii, in schimbul unei sume considerabile, de 11.700 de euro. Doar ca n-au banuit nicio clipa ca presupusul cumparator din parcare era, de fapt, un ofiter sub acoperire.

Dupa flagrant, au urmat audieri. Mai mult, din mentiunile anchetatorilor rezulta ca in cazul de fata au fost facute si perchezitii, iar la locuinta unuia dintre cei vizati de ancheta ar fi mai fost gasite alte zeci de timbre LSD si comprimate de ecstasy.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger