AcasăNewsFlacari intr-un subsol de bloc, in centrul Capitalei: probleme cu o teava...

Flacari intr-un subsol de bloc, in centrul Capitalei: probleme cu o teava de gaze

Au fost flacari la nivelul inferior al unei constructii aflate in inima Bucurestiului. Incendiul a cuprins o teava de gaze aflata la subsolul blocului respectiv.

UPDATE: Din cate anunta reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, au fost evacuate trei persoane aflate in incinta blocului, niciunul dintre locatati neavand nevoie de ingrijiri medicale. In schimb, de la fata locului un reprezentant al salvatorilor a confirmat faptul un pompier a ajuns la Floreasca, dupa ce a avut de suferi de pe urma interventiei. Barbatul are „usoare arsuri la nivelul fetei”, fiind „in afara oricarui pericol”.

La locul incidentului au ajuns trei masini de pompieri, dar si o ambulanta. Salvatorii au mai anuntat ca focul a fost lichidat dupa aproape o ora de eforturi.

––––––

Imobilul se afla in plin centrul Capitalei, la intersectia Bulevardului Magheru cu strada George Enescu. Este vorba despre un bloc in care se fac lucrari de reabilitare, situatie vizibila, ca urmare a faptului ca respectiva constructie este acoperita cu plase si imprejmuita de schele metalice.

La momentul la care s-au observat primele semne ale declansarii incendiului, in incinta blocului se aflau mai multe persoane, care au fost evacuate.

In zona au intervenit pompierii si salvatorii de la ISU, care au trecut la procedurile de stingere a focului, in asa fel incat sa se elimine orice risc de extindere a focului, dar si de producere a unei explozii, avand in vedere ca primele indicii conduc catre o posibila fisurare a tevii de gaze.

sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger