Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fiului sefului ISIS, ucis de rusi

Fiului sefului ISIS, ucis de rusi

Autor:

Hudaifah al- Badri, un adolescent, fiu al ”califului” Statului Islamic, a fost ucis intr-un atac jihadist in provincia siriana Homs, a anuntat gruparea terorista.

 

isis mare Fiului sefului ISIS, ucis de rusi”Hudaifah al-Badri (Allah sa-l aive in paza), fiul Califului (…) a fost ucis intr-o operatiune impotriva Nusayriyyah si a rusilor la termocentrala din Homs”, arata ISIS intr-un comunicat publicat pe reteaua Telegram via organul de propaganda Amaq. Termenul „Nusayriyyah” se refera la comunitatea alawita din Siria, din care face parte si presedintele Bashar al-Assad. ISIS, care a cunoscut o ascensiune fulgeratoare in Siria si in Irak unde si-a proclamat in 2014 ”califatul” in cele doua tari, si-a vazut teritoriul redus aproape total in urma unor ofensive distincte. In Siria, duse de o alianta kurdo-araba sustinuta de SUA, pe de-o parte, iar pe alta parte de regimul sirian sustinut de Rusia.

baghdadi fiu Fiului sefului ISIS, ucis de rusi

Organul de propaganda Amaq l-a prezentat pe acest adolescent ca fiul lui Al-Baghdadi si martir in lupta

ISIS mai controleaza cateva zone in partea desertica a provinciei Homs dar si in estul Siriei. Liderul gruparii, Abu Bakr al-Baghdadi ar fi inca in viata si s-ar afla pe teritoriu sirian de-a lungul frontierei cu Irak. Anul trecut, in ultimul mesaj sonor atribuit lui, Al-Baghdadi le-e cerut tuturor combatantilor din Siria si din Irak sa ”reziste”. Abu Back al-Baghdadi (pe numele sau real Ibrahim ibn Awwad ibn Ibrahim ibn Ali ibn Muhammad al-Badri al-Samarrai) are patru copii cu prima nevasta si un fiu cu cea de-a doua.


1 Comentariu la Fiului sefului ISIS, ucis de rusi

  1. Contra

    Inseamna ca rusii sunt buni la ceva si nu trebuie triticati tot timpul!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!