AcasăNewsFiul unui fost colonel, suspect in cazul mortii unui afacerist

Fiul unui fost colonel, suspect in cazul mortii unui afacerist

Un caz desprins parca dintr-un serial american cu situatii in care politia reuseste sa prinda autorul unei crime dupa ani intregi de la inregistrarea cazului.

Doar ca povestea se desfasoara in Capitala. Unde, la 18 ani de la data in care un om de afaceri a sfarsit un conditii greu de imaginat, impuscat de mai multe ori in cap, oamenii legii au ridicat un barbat despre care au indicii ca ar avea legatura cu moartea lui Mihai Ionescu.

Suspectul ar fi, conform televiziunilor de stiri, fiul unui fost colonel din cadrul „Doi s’un sfert”, actualul DGIPI, din cadrul Ministerului de Interne. Odata ce anchetatorii ar fi pus cap la cap anumite informatii, dar si probe ajunse in posesia lor, barbatul a fost ridicat la primele ore ale zilei din locuinta sa si dus la audieri, aceastea din urma fiind in plina desfasurare si la acest moment.

Ramane de vazut ce vor anunta oamenii legii in privinta masurilor ce se vor lua in acest caz. Intre timp, va amintim ca Ionescu a fost ucis, pe o strada din sectorul 2 al Capitalei, in iulie 1998.

378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger