AcasăNewsFiul unei foste judecatoare, condamnat la patru ani si opt luni de...

Fiul unei foste judecatoare, condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare

Florin Cergan (sursa foto ziardambovita.ro)

Magistratii de la Curtea de Apel Ploiesti au decis, joi, condamnarea lui Florin Cergan la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare.

Florin Cergan (sursa foto ziardambovita.ro)

Florin Cergan este fiul unei foste judecatoare, Veronica Cirstoiu, si a fost condamnat la inchisoare cu executare dupa ce, in 2011, a produs un accident de circulatie in urma caruia si-au pierdut viata trei persoane.

In martie 2011, Florin Cergan, in acea perioada preot in Parohia Laculete, comuna Glodeni, conducea un autoturism de teren cu viteza excesiva, martorii sustinand ca tanarul avea peste 100 de kilometri pe ora.

Florin Cergan nu a adaptat viteza la o curba stransa, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de un alt autoturism. In masina respectiva se aflau un alt preot, sotia acestuia si fiica lor in varsta de numai 15 ani. Cele trei persoane din masina izbita in plin si-au pierdut viata.

Initial, Florin Cergan nu a recunoscut ca s-a aflat la volanul masinii implicate in accidentul produs in apropiere de Targoviste. Ulterior, tanarul s-a predat si si-a recunoscut fapta. Arhiepiscopia Targovistei i-a ridicat dreptul de a sluji, iar Curtea de Apel Ploiesti l-a condamnat, definitiv, la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare.

Rudele victimelor sunt nemultumite de decizie si au deschis si un proces in civil impotriva lui Florin Cergan, solicitand daune insemnate.

author avatar
Cristi Ionita
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger