AcasăNewsFiul si fratele unui senator din Iasi, batuti de necunoscuti

Fiul si fratele unui senator din Iasi, batuti de necunoscuti

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Fiul si fratele senatorului Ionel Agrigoroaei au fost agresati, in noaptea de duminica spre luni, de mai multi necunoscuti.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Andrei Agrigoroaei, fiul de numai 15 ani al senatorului, a fost batut in zona Pasajului „Mihai Eminescu”. Andrei era insotit de un prieten si se indreptau spre gara din Iasi.

Conform ziaruldeiasi.ro, cei doi au fost opriti in strada de un grup alcatuit din patru baieti si doua fete. Cei patru baieti au inceput sa-l loveasca pe prietenul lui Andrei Agrigoroaei, iar apoi l-au lovit si pe fiul senatorului cu pumnii si picioarele.

Dupa cateva ore, cand Andrei Agrigoroaei se afla la sediul politiei, pentru a depune o plangere impotriva agresorilor, casa senatorului Ionel Agrigoroaei a fost atacata de mai multi barbati.

Iesit in gradina, pentru a vedea ce se intampla, fratele senatorului a fost luat pe sus si aruncat peste gard. Acesta a ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Familia senatorului Ionel Agrigoroaei are de furca, de mai multi ani, cu membrii clanului interlop Tanase. Cele doua grupuri au ajuns sa imparta o vila, iar interlopii au recurs la mai multe gesturi de tip mafiot in incercarea de a-i intimida pe membrii familiei Agrigoroaei si de a-i face sa plece.

Interlopii au sapat mai multe morminte in curtea comuna si au taiat conducta cu gaze ce alimenteaza jumatatea de vila in care sta familia senatorului.

In ciuda acestor detalii, senatorul Ionel Agrigoroaei a precizat ca inca nu are destul informatii pentru a lega problemele avute cu clanul Tanase de incidentele in care au fost batuti fiul si fratele sau.

author avatar
Cristi Ionita
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger