AcasăNews"Fiul nelegitim" al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii regizorului si stabilirea...

„Fiul nelegitim” al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii regizorului si stabilirea paternitatii!

Sergiu Nicolaescu

Rasturnare de situatie in cazul Sergiu Nicolaescu. Un presupus fiu nelegitim al cunoscutului regizor cere in Instanta suspendarea incinerarii trupului cineastului.

Sergiu Nicolaescu

Pana la aceasta ora nu se cunoaste numele „fiului nelegitim” al lui Sergiu Nicolaescu, insa din anumite paragrafe ale unui document prezentat de Romania TV vineri seara reiese ca acesta cere „suspendarea procedurii de incinerare a trupului neinsufletit al defunctului Sergiu Nicolaescu”, programata sambata, la Crematoriul Vitan Barzesti. Si asta pentru a nu fi distrusa „singura proba” care ar putea confirma ceea ce sustine.

(foto: Romania TV)

„Am depus o cere pentru stabilirea paternitatii. Am aflat de la inceput de la mama mea ca sunt fiul cunoscutului regizor”, se mai scrie in documentul prezentat de sursa citata.

In timpul vietii, Nicolaescu si-a exprimat in cateva randuri regretul ca nu are un copil. Regizorul a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias din Capitala, la varsta de 82 de ani. Sicriul cu trupul cineastului a fost depus vineri la Cercul Militar National, pentru ca marele public sa-si poata lua ramas bun de la el. Sergiu Nicolaescu urmeaza sa fie incinerat, sambata.

author avatar
eNational
934 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger