AcasăNewsFiul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, declaratie de avere cu iz penal

Fiul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, declaratie de avere cu iz penal

Remus Campeanu, fiul ministrului Muncii Mariana Campeanu, refuza sa declare toti banii care-i intra in casa dintr-un motiv incredibil: nu-l lasa nevasta. Aceasta detine o firma specializata in afaceri cu fonduri europene, operatiuni ce nu apar in declaratia de interese a consilierului general.

Ca soacra, ministrul Mariana Campeanu ar trebui sa puna piciorul in prag si sa-i explice Aurei ca nu este frumos sa se ascunda de Remus, fiindca acesta ar putea avea probleme cu ANI

Pe plan profesional, Remus Catalin Campeanu pare un om realizat: este baiatul ministrului Muncii, a ocupat functia de consilier parlamentar la Camera Deputatilor, iar in prezent este consilier PNL  in Consiliul General al Municipiului Bucuresti si sef de cabinet la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC). A avut si o firma, impreuna cu un coleg de partid, Florin Melciu, insa afacerea cu publicitate nu a mers asa cum si-a dorit, dupa cum chiar el ne-a declarat. Pe plan personal insa, Remus Campeanu nu pare sa o duca prea bine. El nu reuseste, de jumatate de an, sa-si convinga nevasta sa-i spuna cat castiga cu firma ei.

Afaceri cu fonduri europene

Aura Campeanu
Aura Campeanu detine 45% din compania pe care o conduce si se declara o specialista in fonduri PHARE

Nora ministrului Mariana Campeanu este consilier autorizat si expert tehnic in proprietate intelectuala si conduce cea mai activa agentie de proprietate intelectuala: Petosevic. Totusi, Aura Ioana Campeanu, nevasta lui Remus, nu este doar director al filialei din Romania a multinationalei, ci si actionar, detinand 45% din capitalul social. Reporterii „National” au descoperit ca, in propriul CV, Aura Campeanu marturiseste ca are o vasta experienta  in proiecte sustinute din fonduri europene, insa banii obtinuti astfel nu apar nicaieri. Nici macar in declaratia de interese a sotului ei.

„Sa vina ANI sa-i ceara fisa fiscala”

Remus Campeanu
Remus Campeanu sustine ca a tras linie in declaratia de avere fiindca sotia nu ii spune cat castiga

Intrebat de jurnalistii nostri de ce nu a mentionat in declaratiile de avere si de interese cat castiga sotia lui si ce proiecte PHARE a accesat aceasta, Remus Campeanu a oferit o declaratie de-a dreptul halucinanta. „Nici macar eu nu stiu cat castiga. Asa e in familia noastra, nu ne intereseaza cat castiga unul si cat castiga celalalt. Oricum, mi se pare o aberatie sa mentionez in declaratia de avere ce salariu ia sotia mea. Am tras linie. Sa vina inspectorii ANI sa ma intrebe de ce n-am trecut nimic, ii trimit la sotia mea sa afle cat castiga. Sa vina ANI sa-i ceara fisa fiscala, ca mie nu-mi spune”, a declarat politicianul. In legatura cu declaratia de interese, in care ar fi trebui sa apara contractele din bani europeni ale societatii Petosevic SRL, fiul ministrului Muncii a adoptat aceeasi tactica a strutului: „Pe mine nu ma intereseaza ce face nevasta mea la serviciu, dar nu cred ca a avut vreun contract din bani publici”.

author avatar
Narcis Voica
4.795 afisari

1 COMENTARIU

  1. …in sfarsit !…VICTORIE!….ATI REUSIT SA GASITI CEVA SI ACESTEI FAMILII!SA VA FIE CLAR INSA UN LUCRU:DOAMNA CAMPEANU RAMANE UN POLITICIAN SI MINISTRU DE EXCEPTIE!…..despre magariile portocaliilor nu prea v-ati invrednicit sa scrieti mai nimic….ce sa zic ,infractorii Romaniei …erau in aceasta familie..SA VA FIE RUSINE!…despre retardata neamului si magariile comise de aceasta ca si cele ale surorii sale…MAI STITI CEVA SAU TOTUL E…ALB?…..DESPRE ACESTE INFRACTOARE NU PAREATI A FI INTERESATI SA POPULARIZATI PREA..MULTE….la fel si despre alte..tute sau derbedei ai neamului..politic de actualitate…sa fie de la mita sau de la…nesimtirea in care va scaldati?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger