AcasăNewsFiul lui Woody Allen l-a dat in gat pe hartuitorul Weinstein

Fiul lui Woody Allen l-a dat in gat pe hartuitorul Weinstein

Ronan Farrow a avut un motiv personal pentru a-l turna pe producatorul de la Hoolywood: prietenia cu celebrul sau tata.

Dezvaluirile abuzurilor sexuale comise de producatorul Harvey Weinstein au la origine o „cartita”: Ronan Farrow, singurul fiu biologic al lui Woody Allen si Mia Farrow. Angajat ca reporter de investigatii la The New Yorker, Farrow a avut un motiv personal pentru a-l demasca pe Weinstein –  prietenia cu celebrul sau tata.

Ronan Farrow a avut un motiv personal pentru a l turna pe producatorul de la Hoolywood prietenia cu celebrul sau tata

Ronan Farrow a crescut intr-o familie marcata de scandaluri, cu acuzatii de pedofilie lansate impotriva tatalui sau de mama si de sora sa, in urma carora, prin anii 90, Woody Allen a fost indepartat de “lumea buna” de la Hoolywood si a ramas fara sponsori pentru a-si produce filmele. Moment speculat de Harvey Weinstein, care a relansat cariera lui Allen, o colaborare din care s-au nascut „Bullets over Broadway” (1994) sau „Mighty Aphrodite”, premiat cu Oscar. De altfel Woody Allen a comentat destul de ambiguu acuzatiile impotriva lui Weinstein, declarand ca “toata povestea Harvey Weinstein este trista pentru toata lumea implicata”.

Ronan Farrow singurul fiu biologic al lui Woody Allen si Mia Farrow

Desi nume grele din industria filmului- Matt Damon, Russell Crowe, Ben Affleck sau regizorul Quentin Tarantino – au aflat din surse sigure abuzurile in care a fost implicat producatorul, dar le-au trecut  sub tacere, Ronan Farrow a decis sa-si lanseze ancheta in scandalosul “sexgate”, demascandu-l pe sprijinatorul tatalui sau. Farrow a incercat sa publice reportajul la  NBC, insa postul a  respins materialul „din lipsa de consistenta”, dar dupa ce  a aflat ca alti doi jurnalisti de la The New York Times investigau aceleasi fapte, cotidianul a publicat articolul. O razbunare care ar merita un film castigator de Oscar, spune ABC.

author avatar
Bogdan Borcea
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger