AcasăNews"Fiul" lui Sergiu Nicolaescu, identitate falsa. Cui ii apartine, de fapt, CNP-ul...

„Fiul” lui Sergiu Nicolaescu, identitate falsa. Cui ii apartine, de fapt, CNP-ul de pe cererea depusa la judecatorie!

Situatie incredibila in cazul cererii de paternitate depuse de asa-zisul fiu nelegitim al regretatului regizor Sergiu Nicolaescu. Semnatarul documentului trimis la Judecatoria Sectorului 1, prin email, si-a asumat o identitate falsa. CNP-ul apartine unui fost jurnalist sportiv, care spune ca nu are nicio legatura cu cineastul.

Circul mediatic initiat, dupa moartea regizorului Sergiu Nicolaescu, de aparitia unui presupus mostenitor e departe de a se incheia. Cererea de stabilire a paternitatii, semnata de „Vasile Rotaru” apartine, teoretic, unui tanar stabilit in Germania contine un CNP fals. „Fiul nelegitim” care sustine ca stia de la mama sa ca tatal lui natural este un regizor roman, despre care ulterior a aflat ca ar fi Sergiu Nicolaescu, iar acum ar vrea ca un test ADN sa si dovedeasca acest lucru.

Doar ca acel cod numeric personal trecut in cerere de catre „fiul nelegitim” apartine, de fapt, unui fost jurnalist sportiv, care sustine ca nu are nicio legatura cu regizorul si ca i-au fost folosite datele personale in mod abuziv. Tanarul a lucrat la RealitateaTV, inainte de cunoscuta scindare si aparitia Romania TV, postul care a anuntat cu surle si trambite, dand dovada de o crasa lipsa de profesionalism, ca detine atat un document prin care „fiul” lui Nicolaescu cerea stabilirea paternitatii, cat si o cerere de oprire a incinerarii.

Sora regizorului: „Daca mai apare cineva, am sa-i dau in judecata!”

„Sunt inmarmurita!”, a fost reactia surorii regizorului, care, intr-o interventie in direct la RealitateaTV, a comentat indignata situatia in care s-a ajuns. „Nu inteleg. Eu cred ca daca ar fi existat un asemenea nepot ar fi venit la mine. Nu eram eu matusa lui? Eu, daca mai apare cineva, am sa-i dau in judecata. Ca sa se invete minte ca sa mai minta in halul asta. Vrea toata lumea sa vorbeasca cu mine. Nu pot sa ma reculeg. Inteleg ca au tinut la fratele meu, dar trebuiau sa inteleaga ca a fost dorinta fratelui meu, eu nu pot sa incalc dorinta lui”, a spus Iolanda Nicolaescu.

author avatar
eNational
877 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger