AcasăNewsFiul lui Ion Caramitru a ales sa se faca de ras in...

Fiul lui Ion Caramitru a ales sa se faca de ras in USR

Fiul actorului Ion Caramitru nu mai poate cu hotia si prostia din Romania si s-a inscris in USR, de parca in partidul lui Barna e numai lapte si miere.

Consultantul Andrei Caramitru urmeaza sa se ocupe de clarificarea si detalierea programului de dezvoltare economica al formatiunii condusa de Dan Barna. ”Nu pot accepta ce se intampla cu Romania sub mafia prostiei si hotiei PSD-ALDE. M-am saturat sa stau pe margine, vreau sa ma alatur luptei din prima linie. Fara implicare directa a fiecaruia in partidele noi nu putem castiga. USR are o echipa puternica – sunt oameni curati, competenti si bine intentionati care functioneaza in singura structura politica care este – intern- 100% democratica. Am incredere ca atunci cand o sa ajungem la guvernare vom schimba radical sistemul. Planul economic al USR este singurul care va permite schimbarea structurala a Romaniei, va elimina sistemul feudal si va face tranzitia reala catre valorile europene”, a declarat Andrei Caramitru, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a Uniunii Salvati Romania. Andrei Caramitru mai afirma ca va fi ajutat de zeci de experti. ” Nu voi fi singur – ma alatur unei echipe USR super-competente si voi fi ajutat de zeci de experti de cel mai inalt nivel din mediul de business cu care am lucrat in ultimii ani si in care am mare incredere”, a conchis Andrei Caramitru. Ce repede o sa-ti iasa politica din cap, draga Andrei!

author avatar
Andrei Coman
1.910 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu il recomanda decat „pulovarul de la revolutie”al tatalui sau! Aici le este locul celor cu pulovere la revolutie si urmasilor lor.Asa sunt vizibili si ne putem feri

  2. Ala cu puloverul n-a fost Caramitru, a fost Petre Roman ( Neulander), („industria romaneasca- un morman de fiare vechi „)Caramitru Sr. a fost cu „Mircea , fa-te ca lucrezi!” Mai studiaza, Anonimozule….

  3. Pai tacsu ce mare c@c@t de actor a fost? Nu mi-a placut de atunci de la revolutie cu vorba aia de prefacut; Dinescu fa-te ca lucrezi! Revolutia romana a inceput la tv cu o minciuna o prefacatorie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger