AcasăNewsFiu de procuror, retinut pentru trafic de droguri

Fiu de procuror, retinut pentru trafic de droguri

Fiul procurorului Stefan Noaja, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, a fost retinut de politisti si de procurorii DIICOT in timp ce incerca sa comercializeze droguri de mare risc.

Fiul procurorului era filat de mai multe luni si a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda drogurile unui ofiter sub acoperire. Oamenii legii sustin ca fiul lui Stefan Noaja vindea de cel putin doi ani droguri in apropierea unui liceu din Slatina.

Tanarul este banuit ca era unul dintre liderii retelei de traficanti de droguri. De altfel, in urma mai multor perchezitii, 25 de persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Olt.

Conform procurorilor, membrii gruparii comercializau si fara drept si produse succeptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzand sau disimuland ca acestea sunt produse autorizate potrivit legii sau a caror comercializare este permisa de lege.

Fiul lui Stefan Noaja a fost retinut deja pentru 24 de ore, alaturi de el fiind retinut si un politist care se alaturase gruparii infractionale si ii avertiza pe traficanti in legatura cu posibilitatea efectuarii unor controale de catre politisti.

Procurorul Stefan Noaja a fost implicat de-a lungul timpului in mai multe scandaluri si este recunoscut pentru faptul ca a dat mai multe decizii de neincepere a urmaririi penale in dosare in care era implicat celebrul interlop Bercea Mondial.

author avatar
Cristi Ionita
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger