Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fisher Island, paradisul milionarilor americani

Fisher Island, paradisul milionarilor americani

Autor:

Insula, situata langa Miami (Florida), este inchisa publicului si presei pentru a proteja intimitatea portofelelor babane. Pentru a ajunge aici este necesara o invitatie, pe bani grei.

 

expl insula 1 Fisher Island, paradisul milionarilor americani

Relaxare si plaje mirifice

Aici se afla, potrivit datelor recensamintelor, rezidentii cu cele mai ridicate venituri din SUA (1 milion de dolari venitul mediu). 87 de hectare, o clima perfecta, plaje paradisiace, terenuri de tenis (unele cat suprafata Wimbledon-ului) ,golf, vile luxoase. Si, mai ales, acces doar pe apa. Un feribot leaga insula de Miami Beach in sapte minute. Cu el pot veni invitatii in aceasta foarte selecta societate.

insula Fisher Island, paradisul milionarilor americani

In perioada 2007-2014, insula a fost renovata cu un cost de peste 60 de milioane de dolari

Pe insula traiesc 650 de familii dar mai putin de 20% locuiesc aici permanent. Pretul mediu al unei proprietati este de 3,2 milioane de dolari. Pentru a profita de luxul facilitatilor, proprietarii trebuie sa verse clubului Fisher Island (detinut de un holding) o taxa initiala de 250.000 de dolari si apoi o taxa anuala de 20.330 dolari. Vizitatorii frecventi pot deveni membri ai clubului dupa ce platesc 42.800 dolari apoi, anual, o cotizatie de 27.306 dolari. Golful se plateste separat: 4975 dolari.

Oprah, Stallone, Julia Roberts, Mariah Carey…

insula 2 Fisher Island, paradisul milionarilor americaniCat de inchisa e insula si tot s-a aflat ca aici se delecteaza staruri de prim plan precum realizatoarea Oprah Winfrey, fostul tenisman Andre Agassi, actrita Julia Roberts sau Silvester Stallone. Pentru a le asigura securitatea, lor si altor proprietari, un impresionant serviciu privat de securitate misuna discret, plus o unitate de pompieri si o echipa medicala, disponibile non stop.

O insula contra un iaht

La inceputul secolului XX insula nu exista. In 1906, pentru a usura traficul portuar, guvernul a sapat un canal ce a separat bucata de pamant de restul Miami Beach. insula 3 Fisher Island, paradisul milionarilor americaniInsula a apartinut initial primului milionar de culoare din sudul Floridei, Dana Dorsey. Apoi, in 1919, a trecut in mainile magnatului imobiliar Carl Fisher (de unde si numele). Un an mai tarziu, acesta a vandut-o pentru un iaht si 10 dolari miliardarului William Vanderbilt, unul din cei mai bogati americani din epoca, care a construit locuinte, a facut amenajari, o pista de aterizare etc.

insula 4 Fisher Island, paradisul milionarilor americani

Acest apartament cu doar doua camere si doua bai (170 mp) se vinde cu 2.225.910 dolari

insula 5 Fisher Island, paradisul milionarilor americani

Iata ce vedete se rasfata aici



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!