AcasăNewsFiscul anunta: cantitati uriase de tigari gasite in urma unor controale

Fiscul anunta: cantitati uriase de tigari gasite in urma unor controale

Nici Fiscul n-are bani?

O verificare in trafic, aparent banala, a dus la descoperirea unui numar semnificativ de tigari. Actiunea initiala, urmata de perchezitii, a condus catre retinerea in vederea confiscarii, de catre inspectorii din cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti, a 1.201.900 tigarete si a unei autoutilitara de transport marfa in valoare totala de aproximativ 185.000 de euro.

Iata ce au precizat reprezentantii Fiscului, intr-un comunicat:

„In data de 20.06.2017 in cadrul unei actiuni comune cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, Politia Sector 3 – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, inspectorii Directiei Regionale Vamale Bucuresti au retinut in vederea confiscarii un numar de 197.360 fire tigarete marca Rothmans – cu timbru fiscal Ucraina si Marble – fara timbru fiscal.

Tigaretele destinate comercializarii ilicite au fost descoperite cu ocazia unui control in trafic efectuat pe raza judetului Ilfov, disimulate intr-un locas special amenajat in interiorul unei  autoutilitare marca Mercedes, inmatriculata in judetul Botosani.

De asemenea in data de 21.06.2017, in continuarea aceleiasi actiuni au fost retinute in vederea confiscarii un nr. de 1.004.540 fire tigarete.

Tigaretele diverse marci (Ashima, Rothmans, Marble, Ritm, Hilton, etc.) unele cu timbru fiscal Republica Moldova, altele fara timbru fiscal, au fost descoperite cu ocazia unei perchezitii, depozitate impreuna cu alte marfuri intr-un spatiu din sectorul 5 – Bucuresti.

Intreaga cantitate de tigarete precum si autoutilitara in valoare totala de aproximativ 185.000 euro au fost retinute in vederea confiscarii de catre inspectorii B.E.M. – D.R.V. Bucuresti, iar verificarile in cauza vor fi continuate de catre organele de politie, sub aspectul savarsirii unor fapte de natura penala. „

author avatar
Andrei Coman
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger