Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fiscul a pus ochii pe tiganii din Strehaia!

Fiscul a pus ochii pe tiganii din Strehaia!

Autor:

Cred ca ati constatat si dumneavoastra, cand e vorba de dari catre stat sau plata utilitatilor, tiganii nu se prea inghesuie sa faca plati. Acum, mult prea tarziu dupa parerea oricarui cetatean roman, Fiscul a pus ochii pe tiganii din Strehaia. Probabil inutil, dar intentia e demna de lauda.

 

Strehaia Fiscul a pus ochii pe tiganii din Strehaia!

Au datorii de 15 milioane de lei, dar nu isi fac griji

Au palate, masini de lux, bijuterii, dar, evident, datorii la stat. Datorii care nu prea le dau nopti albe. Totusi, dupa ce au fost amenintati cu sechestrul pe avere, tiganii din Strehaia si-au adus aminte ca pe lume exista si mascati. Pe scurt, in Strehaia, tiganii au datorii de 15 milioane de lei la Fisc. Presupunand ca ar scoate palatele tiganesti la licitatie, statul nu ar recupera mare lucru. Ceea ce ne face sa ne intrebam de ce s-a asteptat atata amar de vreme? ”Sunt mari (darile – n.n.), da-i dracului, ne-a trimis impozitele si sa vina sa ne puna sigiliu pe casa. Am 140 de milioane de dat , de unde sa mai dau ca mi-a murit barbatul”, facea garagata o tiganca, la TV.  Alaturi de ea, in Strehaia sunt nu mai putin de 500 de romi datornici care se jura spun ca nu mai fac banii de altadata si nu concep ca ar putea ramane fara avere.

Palat tiganesc, scos la licitatie

Inspectorii ANAF incearca din nou sa vanda palatul tiganesc “Iti” din Turda, pentru a recupera o parte din datoriile pe care defunctul bulibasa Gabor Ianos le-a lasat in urma sa. Palat tiganesc LICITATIE CASETA Fiscul a pus ochii pe tiganii din Strehaia!Daca in 2012, Fiscul a cerut pe “palat” 511.000 de euro, acum s-ar multumi cu doar 140.000 de euro, dar nimeni nu se ingramadeste sa o cumpere. Vila „Iti” are o suprafata construita la sol de 379,14 metri patrati, cu o suprafata de 385 de metri patrati. Marti, 15 noiembrie , ora 10.00, va avea loc la sediul Serviciului Fiscal Municipal Turda licitatia de vanzare a imobilului.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!