Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea vrea referendum pentru bugetul Capitalei

Firea vrea referendum pentru bugetul Capitalei

Autor:

Dupa ce a spus ca intalnirea de la Ministerul Finantelor privind bugetul pe 2019,  a fost “o simulare de dialog”, Gabriela Firea, il invita pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa declanseze un referendum pentru ca bucurestenii sa decida cum trebuie alocat bugetul local.

 

firea 1 Firea vrea referendum pentru bugetul Capitalei

Sa fie, dar cine plateste ?

“Poate vrea sa faca modificari legislative, dar acestea sunt de lunga durata si nu cred ca domnia sa va mai prinde in functiile pe care le are aceste modificari dramatice legislative. In primul rand, ar trebui sa modifice Constitutia. Il invit sa faca un referendum, asa cum prevede legea, sa modifice Constitutia, il invit sa declansam un referendum in Bucuresti, sa decida bucurestenii cum trebuie cheltuiti banii. Eu va asigur ca va avea foarte mari surprize. “Sunt banii romanilor, sunt banii bucurestenilor, nu sunt banii domnului Dragnea, imi pare foarte rau pentru domnia sa. El nu este regele Romaniei si patronul tarii. Imi pare foarte rau, stiu ca e dezamagit”, a spus Gabriela Firea. Primarul a mentionat ca toate taxele si impozitele locale sunt colectate de primariile de sector, iar bugetul Primariei Capitalei se indestuleaza peste 90% din impozitul pe venit. Dupa discutia cu ministrul Finanatelor, care a durat mai putin de o ora, Firea a spus  ca intalnirea a fost un esec, Eugen Teodorovici a fost inflexibil privind cerintele primarilor pe buget, fiind vorba de fapt de “o regie pusa la cale de Dragnea si aplicata de Teodorovici”.


5 comentarii to Firea vrea referendum pentru bugetul Capitalei

 1. MARCU ANTON care-tz toarna-n @ass beton

  Sa faca Firea referendum acum dupa 2 ani de mandat sa vada daca bucurestenii vor biciclete,ochelari,panselute(de 80 milioane de euro anual),excursii mocca pt. pensionari in Grecia) crede ea votanti de ai ei fidelizati,sau drumuri mai bune in Bucuresti ,spitale ,curatenie pe strazi si trotuare etc.? Ca si bucurestenii ar fi curiosi ce ar putea iesi la referendum..

  • Temelie

   Era bun un referendum cu intrebarea-Vreti soprane cu 150.000€ sau chilotarese la juma de pret sa cante la baieramuri locale?

 2. MARCU ANTON care-tz toarna-n @ass beton

  Sa faca Firea referendum acum dupa 2 ani de mandat sa vada daca bucurestenii vor biciclete,ochelari,panselute(de 80 milioane de euro anual),excursii mocca pt. pensionari in Grecia) crede ea votanti de ai ei fidelizati,sau drumuri mai bune in Bucuresti ,spitale ,curatenie pe strazi si trotuare etc.? Ca si bucurestenii ar fi curiosi ce ar putea iesi la referendum..Numai ca ea ar vrea costurile referendumului (din ce se intelege aici) sa fie suportate de Dragnea..

 3. Temelie

  Voi sunteti anormali. In mai e euroalegeri iar in toamna la sfarsit alegeri de el presidente. Cand sa faci referendum alti vor suspendare deci cu 6 luni nu poti suspenda. Deci ar insemna martie referendum aprilie prier e Pastile, mai euroalegeri iunie referendum de demitere apx 400 mil euro… Pt ce? Ca apoi iar mergi ca e demis nu e demis, la alegeri… Nu aveti maturitate politica.

 4. Temelie

  4 alegeri in an e o neghiobie ce blocheaza perspectiva politica a electorului.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!