AcasăNewsFirea vrea dezbatere cu Dragnea, pe buget: "Sa vada o tara intreaga...

Firea vrea dezbatere cu Dragnea, pe buget: „Sa vada o tara intreaga cine minte”

Firea, convinsă că PSD va câștiga alegerile! Au nu una, ci patru variante de premier

Ca sa se lamureasca toata lumea cum e cu cifrele din bugetul alocat in acest an Capitalei, edilul il provoaca, practic, pe liderul PSD la o confruntare televizata. Gabriela Firea le declara locuitorilor Bucurestilor ca va lupta „cu aceasta monstruozitate de buget” si ii cere presedintelui social-democrat sa „nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita”, respectiv in spatele declaratiile social-democratilor Vasilescu, Stefanescu si Pana.

In ciuda declaratiilor lui Dragnea, Firea continua sa acuze ca bugetul Primariei Generale a fost redus cu aproape un sfert. Drept urmare, da de inteles ca lucrurile s-ar putea lamuri intr-o confruntare fata in fata, la un post TV. „Il invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, la orice televiziune doreste, oricat de prietenoasa cu el. Sa vada o tara intreaga cine minte si cine spune adevarul. A taiat aproape 25% din bugetul Primariei Capitalei (180 milioane de euro) si spune senin ca bucurestenii nu vor fi afectati, pentru ca a suplimentat repartitia de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face ca nu stie ca Primaria Capitalei si cele 6 primarii de sector au prin lege atributii diferite si, deci, facturi de platit diferite. Primaria Capitalei plateste pentru toti locuitorii din Bucuresti (…)”, sustine Gabriela Firea, luni dimineata, intr-un mesaj transmis pe Facebook.

Social-democrata acuza o razbunare si ii asigura pe locuitorii Capitalei ca e gata sa se adreseze inclusiv forurilor externe. „Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei Romaniei dintr-un singur motiv : sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica. Dovedeste ca ii uraste pe bucuresteni, pentru ca ei vor avea cu 25% mai putine servicii publice, daca Bugetul va fi votat in forma actuala de Parlament. Le garantez locuitorilor din Bucuresti, cu sau fara buletin de Capitala, ca voi lupta cu aceasta monstruozitate de buget, si ne vom adresa tuturor forurilor interne si externe”, conchide Firea, nu inainte de a-i cere sefului sau de partid „da nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita! Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala!”

199 afisari

4 COMENTARII

  1. Tare stirea. Deci primarul Romaniei se ia de seful camerei deputatilor ca face party cu bugetul premierului si constata mafie de partid.

  2. Sholdoveanca se vede catindata la presedentie deja, si face zarva harmalaie incercand sa -i arunce lu’ Dragnea in carca toate nereusitele ei.!Pomeni cu ochelari,biciclete si excursii cadou pensionarilor in Grecia peste 30 mil.de euro.Nimic facut la RADET pt. bucuresteni,de innoit tevile etc.Peste 80 de mil. de euro pt. panselutze! Asa patesti cind pui o prompterista de la tv sa fie politician ,primar la Bucuresti.Ea crede ca tine vrajeala asta cu romanii..

  3. S-a ajuns si asta de comanda dezbatere televizata cu un viitor candidat la nu se stie ce deocamdata.Nu mai bine ramanea in televiziune si facea emisiunea pe care si-o doreste acum? insa a vrut mai sus,acum vrea si mai sus,insa cel ce trebuia sa o numeasca(cacofonic) candidata nu o mai vrea.I se citeste pa fata marea disperare ce a cuprins-o ca nu mai este nimita ca candidata,pai sa se numesca singura ca nu este mare lucru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger