Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea si-o ia de la toti

Firea si-o ia de la toti

Autor:

Trecutul de moderatoare TV nu pare sa o mai ajute prea mult pe primarita Gabriela Firea. Contracarata de colegi din partid si de jurnalisti, doamna s-a pierdut cu firea.

 

04 gabi firea 01 Firea si o ia de la toti

Primarita Capitalei a reusit sa calce pe nervi atat colegi de partid cat si ziaristi

Dat fiind locul confortabil ocupat in (anumite) sondaje de Gabriela Firea si experienta ei in dispute mediatice, Liviu Dragnea a asmutit-o pe primarita impotriva lui Grindeanu si asa a ajuns premierul sa fie acuzat ca trateaza cu sictir Primaria Capitalei in problema construirii centurii Bucurestiului si a administrarii mai eficiente a Metrorex. Ardelean din fire, Grindeanu s-a multumit sa-i transmita distinsei colege de partid ca pe bucuresteni nu-i intereseaza cine este proprietarul Metrorex sau cine raspunde de centura, ci doar vor sa vada ca lucrurile merg bine. Victor Ponta a articulat-o insa direct in plex pe primarita comparand-o cu Traian Basescu –un alt primar care isi arunca toate nerealizarile in carca guvernului contemperan cu el. Inca un pesedist, Serban Nicolae, nu si-a tinut nici el limba in gura, suparand-o la randu-i foarte pe Firea. Iar ca lucrurile sa mearga prost pana la capat, doamna primar a fost tavalita si in plina interventie TV, moment in care ex-jurnalista a uitat de orice experienta si a cedat nervos. ”M-ati luat, m-ati intors, m-ati sucit”, s-a plans fosta moderatoare TV, exersand pentru prima data postura de faptura persecutata in direct.


2 comentarii to Firea si-o ia de la toti

  1. allan

    Se poate si mai rau. Sper sa fie abia inceputul.

  2. elena

    Suntem foarte seriosi!
    Castiguri pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre blazar906@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!