AcasăNewsFirea si Dancila au “bucatarit” de 8 martie

Firea si Dancila au “bucatarit” de 8 martie

Cu mult entuziasm si cate un sortulet care sa le fereasca tinuta de eventuale urme ale gatitului, cele doua doamne au “bucatarit” de zor

Cateva social-democrate cu nume cunoscute si functii importante au fost zarite intr-o ipostaza inedita: au petrecut seara Zilei Internationale a Femeii testandu-si abilitatile culinare.  

Cu entuziasm si cate un sortulet care sa le fereasca tinuta de eventuale urme ale gatitului, cele doua doamne au “bucatarit” de zor

E drept ca nu intr-o bucatarie oarecare, ci in cadrul unui eveniment gazduit de Ambasada Chinei, unde premierul Viorica Dancila, dar si primarul Capitalei, Gabriela Firea, au contribuit la pregatirea unor preparate specifice bucatariei chinezesti.

Impresii despre momentul culinar a transmis chiar sefa PSD Bucuresti, Gabriela Firea, pe Facebook, mesajul sau fiind insotit de cateva instantanee graitoare pentru atmosfera relaxata din randul doamnelor prezente la evenimentul organizat chiar de 8 martie. “O seara deosebita, organizata de Ambasada Chinei, de 8 Martie. Ne-am testat priceperea si in intonarea imnului national dar si in arta culinara. Nu e rusinos sa fii bun la bucatarie”, a transmis Firea.

Alaturi de Firea si Dancila, la Ambasada Chinei au mai fost prezente si ministrul Rovana Plumb, dar si social-democrata Doina Pana.

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger