AcasăNewsFirea se refugiaza in Enescu

Firea se refugiaza in Enescu

Firea, bagata la mijloc

Gonita de premier si de protestatari din Piata Victoriei, primarita Capitalei si-a luat instalatiile la spinare si s-a oprit cu ele in Piata Enescu.

Madam primarita a pus distanta intre ea si <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagguvern title=Guvern data wpil keyword link=linked>Guvern<a>

Targul de Craciun planificat de PSD sa creasca, in locul protestelor, sub ferestrele Palatului Victoria a fost mutat in Piata George Enescu. Edilita noastra cea de toate zilele a luat aceasta decizie dupa ce personalul insarcinat cu montarea echipamentelor si instalatiilor a fost pus pe goana de protestatarii care au ”inchiriat” Piata Victoriei inca din luna ianuarie. Protestatari care ar fi putut fi la o adica potoliti de jandarmerie, dar ce te faci cu premierul Mihai Tudose – care a criticat-o public pe madam Firea pentru lipsa de inspiratie demonstrata in momentul in care a decis sa organizeze un targ intr-un loc inaccesibil practic trecatorilor si lipsit pe deasupra de locuri de parcare. Cum e greu sa pui jandarmii pe Tudose, chiar si in conditiile in care MAI-ul este condus de Carmen Dan, Gabriela Firea a dat inapoi si si-a mutat tarabele in alta piata ultracentrala – George Enescu. Ceea ce nu inseamna insa ca blonda Gabriela s-a pierdut cu firea si se da batuta. Dimpotriva, dat fiind ambatul care o anima, este clar ca planuieste acum cum sa-i puna pielea pe bat colegului Tudose, atat la partid cat si la Guvern. Naivii o pot banui insa pe distinsa edilita ca ar fi preocupata doar de deszapezirile de sezon si de fluidizarea traficului de sarbatori.

author avatar
Simona Badulescu
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger