AcasăNewsFirea: Scolile din Bucuresti, inchise toata saptamana

Firea: Scolile din Bucuresti, inchise toata saptamana

Primarul Capitalei a anuntat, in urma cu doar cateva clipe, ca scolile din Bucuresti raman inchise toata saptamana, pe fondul avertizarilor meteo.

Asadar, copiii din Bucuresti vor sta acasa nu doar luni si marti, ci vor reveni la clase abia la inceputul saptamanii care vine. Gabriela Firea a precizat, inainte de a transmite ce s-a hotarat in privinta suspendarii cursurilor in Capitala, ca s-a consultat cu mai multi reponsabili in aceasta privinta -in speta cu prefectul Capitalei si cu inspectorul scolar general. „Am luat impreuna decizia ca toata saptamana sa fie inchise, si ma refer aici la gradinite, scoli si licee, fireste, din sistemul de stat”, a subliniat edilul Bucurestilor.

„Cred ca este o masura si legala si responsabila. Si va fi inteleasa de toata lumea- nu facem altceva decat sa-i protejam pe copii si chiar si pe profesori”, a opinat Firea.

Raspunzand celor care nu vad cu ochi buni decizia de a inchide unitatile de invatamant, pe fondul avertismentelor de vreme rea, edilul i-a rugat pe parinti sa gaseasca solutii – in familie sau printre prieteni sau cunoscuti.  „In primul rand, mergem cu copiii la scoala sa-i educam, nu sa-i supraveghem”, a subliniat Firea.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger