Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea pune multinationalele la punct: Respectati-i pe romani!

Firea pune multinationalele la punct: Respectati-i pe romani!

Autor:

Primarul general Gabriela Firea critica ENEL pentru intarzierea cu care a remediat o avarie provocata de vijelie pe Bulevardul Ion Mihalache si ameninta in context toate multinationalele ca nu li se va mai permite sa-i trateze pe romani ”ca pe niste persoane de lumea a treia”.

 

gabriela firea Firea pune multinationalele la punct: Respectati i pe romani!

Gabriela Firea le cere multinationalelor sa-si respecte obligatiile asumate si sa renunte la serviciile de proasta calitate rezervate romanilor

Gabriela Firea considera ca reprezentantii ENEL i-au ”sfidat” practic pe romani din moment ce au intervenit de abia dupa patru ore de la caderea curentului si asta doar dupa ce Primaria Capitalei i-a amenintat cu rezilierea contractului. ”Sunt familii cu copii mici, cu batrani, cu oameni suferinzi, care de la ora 15,00 au anuntat lipsa curentului electric si ENEL-ul nu a catadixit nici macar sa raspunda la telefon. A trebuit sa intervenim noi, cu resursele proprii, sub amenintarea ruperii contractului. Nu e normal ca multinationalele sa ne trateze ca pe niste persoane de lumea a treia. Daca ENEL sau alte companii multinationale cred ca le mai merge in Bucuresti cum le-a mers pana acum, se insala”, a rabufnit Gabriela Firea. Nemultumita de prestatia celor de la ENEL, primarul general nu a exitat sa avertizeze toate multinationalele prezente in Romania ca trebuie sa-si respecte la sange obligatiile si angajamentele asumate prin contract, in caz contrar riscand sa fie obligate sa-si faca bagajele. ”Nu e normal sa avem astfel de practici de sfidare a romanilor. Nu li s-a cerut decat corectitudine fata de cetateni. Daca nu respecti ce ai semnat la angajarea contractului, pleci!”, a decretat primarul general al Capitalei.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!