Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea: Nu am de ce sa fug de CEx/Nu am adus prejudicii partidului

Firea: Nu am de ce sa fug de CEx/Nu am adus prejudicii partidului

Autor:

Social-democrata aflata in fruntea Primariei Capitalei a anuntat ca zilele urmatoare va merge la Madrid. Astfel ca s-ar putea sa nu poata participa la viitoarea sedinta a conducerii PSD, in cazul in care aceasta va avea loc saptamana viitoare.

 

firea 2 Firea: Nu am de ce sa fug de CEx/Nu am adus prejudicii partidului“Nu stiu cand va fi, pentru ca deocamdata doar pe surse am aflat ca se va organiza un Comitet Executiv. (…) Daca va avea loc, asa cum se zvoneste, luni sau miercuri, nu voi putea participa, pentru ca am acceptat inca din august invitatia de a merge la Madrid”, intr-o delegatie oficiala, la mai multe evenimente, a mentionat vicepresedintele PSD vineri, intr-o conferinta sustinuta la Primaria Capitalei.

Firea a mai sustinut ca “nu se pune problema sa fug de o sedinta de partid (…) nu am de ce sa fug de CEX, nu mi-e rusine cu activitatea mea”.

Intrebata daca se teme de o eventuala excludere din partid – avand in vedere ca numele sau a aparut in variantele speculate in spatiul public, in privinta unor eventuale sanctiuni ce s-ar pregati la adresa unor “pucisti”, social-democrata a dat de inteles ca nu are emotii in aceasta privinta. “V-am mai spus ca nu mi-e teama decat de Dumnezeu (…) nu sunt motive, (…) nu am incalcat statutul, nu am adus prejudicii partidului pe care-l reprezint, am avut declaratii referitoare la o persoana”, a subliniat Gabriela Firea.


1 Comentariu la Firea: Nu am de ce sa fug de CEx/Nu am adus prejudicii partidului

  1. Trifu Mariusica

    Ruperea PSD luni !!! Sa vedem cum se descurca PSD cu 40 de parlamentari mai putin. Dizidentii se pregatesc deja sa isi faca un nou partid daca Dragnea se atinge de vreunul dintre ei. Pleaca cu tot cu oamenii loiali, primari, parlamentari tot tacamul. Sa ramana in PSD doar grupul de la Teleorman sa se uite pe preti singuri


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!