AcasăNewsFirea, noua acuzatie la adresa lui Dragnea: Am informatii certe ca ma...

Firea, noua acuzatie la adresa lui Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza

Sagetilor indreptate catre liderul PSD pe parcursul zilei precedente, inclusiv intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Primariei Capitalei, in cadrul careia a invocat o „noua campanie de intoxicare marca Dragnea”, li s-au adaugat altele, in cursul serii.

Mai nou, Gabriela Firea a declarat la un post TV, la care a lucrat inainte de a se concentra pe politica si activitatea de la Primaria Capitalei, ca ar fi spionata de catre liderul PSD. „Continua sa faca ceea ce public detesta, dar doar public detesta. Am informatii certe ca ma spioneaza. Imi urmareste activitatea, imi urmareste chiar cladirea Primariei, sunt oameni care au fost la mine in aceste zile si care, ulterior, au fost sunati -direct de dumnealui sau de colegi foarte apropiati de dumnealui (…) -sa fie intrebati de ce au fost la mine, daca punem ceva la cale. Noi nu puneam nimic la cale, aveam discutii absolut normale despre administratia locala, nu conspiram politic”, a sustinut Firea, la Antena 3.

269 afisari

2 COMENTARII

  1. mai doamna Firea, poate te sioneaza aia care te-au pus sa vorbesti prostii, chiar d-ta ai spus ca mitingul acela din 10 august, nu a fost autorizat, pentru ca sefii liderilor din Diaspora nu au frut sa vine la Bucuresti, sa-l autorizeze. Pai daca este asa ce ai cu ministrul de interne, politistii si-au facut datoria.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger