Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea n-a scapat din vedere decizia primarului sectorului 5 privind scolile

Firea n-a scapat din vedere decizia primarului sectorului 5 privind scolile

Autor:

Gabriela Firea n-a trecut cu vederea faptul ca in sectorul condus de Daniel Florea scolile au fost deschise vineri, in ciuda hotararii luate la nivelul Primariei Capitalei, de comun acord cu alte institutii cu putere de decizii in situatii de genul celor de vreme rea. 
gabrielafirea CAP 350x236 Firea n a scapat din vedere decizia primarului sectorului 5 privind scolileIntrebata despre decizia primarului din sectorul 5 de a tine deschise vineri scolile si gradinitele din sector – in ideea in care parintii care nu au unde sa isi lase copiii pe parcursul zilei sa ii aduca in salile de clasa – replica Gabrielei Firea a fost una categorica. “Eu respect legislatia in vigoare. Am primit solicitarea din partea Inspectoratului Scolar General, pe baza avertizarilor meteorologice. Am organizat comandament de iarna, am luat impreuna aceasta decizie de a inchide scolile, gradinitele si liceele (…) Nu ne jucam cu astfel de decizii si nu putem sa luam decizii locale. (…) Nu trebuie sa ne facem fiecare o lege locala. Mai departe, fiecare va raspunde in fata legii pentru nesupunerea in fata unei decizii a Comitetului pentru Situatii de Urgenta“, a subliniat Firea.

 

Daniel Florea psd.ro  350x227 Firea n a scapat din vedere decizia primarului sectorului 5 privind scolileDecizia vizand inchiderea scolilor din Capitala a fost luata urmare a Codului portocaliu de ninsori si vant emis de meteorologi.


1 Comentariu la Firea n-a scapat din vedere decizia primarului sectorului 5 privind scolile

  1. Rodica

    ” Nesupunere ” ! Deci primarul sectorului 5 nu s-a ‘supus” hotararii primaritei nepereche ! Am totusi senzatia ca madam Firea-Vranceanu-Pandele incepe sa semene din ce in ce mai tare cu Ana Pauker, la concurenta cu Monica Macovei !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!