AcasăNewsFirea n-a scapat din vedere decizia primarului sectorului 5 privind scolile

Firea n-a scapat din vedere decizia primarului sectorului 5 privind scolile

Gabriela Firea n-a trecut cu vederea faptul ca in sectorul condus de Daniel Florea scolile au fost deschise vineri, in ciuda hotararii luate la nivelul Primariei Capitalei, de comun acord cu alte institutii cu putere de decizii in situatii de genul celor de vreme rea. 
Intrebata despre decizia primarului din sectorul 5 de a tine deschise vineri scolile si gradinitele din sector – in ideea in care parintii care nu au unde sa isi lase copiii pe parcursul zilei sa ii aduca in salile de clasa – replica Gabrielei Firea a fost una categorica. „Eu respect legislatia in vigoare. Am primit solicitarea din partea Inspectoratului Scolar General, pe baza avertizarilor meteorologice. Am organizat comandament de iarna, am luat impreuna aceasta decizie de a inchide scolile, gradinitele si liceele (…) Nu ne jucam cu astfel de decizii si nu putem sa luam decizii locale. (…) Nu trebuie sa ne facem fiecare o lege locala. Mai departe, fiecare va raspunde in fata legii pentru nesupunerea in fata unei decizii a Comitetului pentru Situatii de Urgenta„, a subliniat Firea.

Decizia vizand inchiderea scolilor din Capitala a fost luata urmare a Codului portocaliu de ninsori si vant emis de meteorologi.

author avatar
Andrei Coman
231 afisari

1 COMENTARIU

  1. ” Nesupunere ” ! Deci primarul sectorului 5 nu s-a ‘supus” hotararii primaritei nepereche ! Am totusi senzatia ca madam Firea-Vranceanu-Pandele incepe sa semene din ce in ce mai tare cu Ana Pauker, la concurenta cu Monica Macovei !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger