AcasăNewsFirea majoreaza taxele si impozitele locale

Firea majoreaza taxele si impozitele locale

Firea si-a pregatit bugetul pentru iepurasii de anul viitor

Firea face, in sfarsit, ceva vizibil: majoreaza taxele si impozitele locale. Un adevarat act de vitejie al primaritei, nu-i asa? Si asa se traia bine tare in Bucuresti, ieftineala dandu-ne déjà mari batai de cap.

Firea si a pregatit bugetul pentru iepurasii de anul viitor

In expunerea de motive sunt invocate prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, potrivit carora in cazul oricarui impozit sau oricarei taxe locale sumele se indexeaza anual, pana la data de 30 aprilie, tinand cont de rata inflatiei pentru anul fiscal anterior. Altfel spus, putem uita de fluidizarea traficului, de faptul ca bucurestenii cauta locuri de parcare cu orele, de actiunea “astupati groapa” care beneficiaza acum si de nu stiu ce Comandament ridicol, Gabi Firea isi pregateste bugetul ca sa ne impodobesca frumoasa Capitala cu oua de carton si iepurasi gigantic amintind de un Paste idilic. Sau poate banii astia sunt bine pastrati pentru spectacolele de sfarsit de iarna, ca are si ea oamenii ei de multumit. Si sa stiti, banutii stransi de la bucuresteni nu sunt deloc putini, mai ales daca tinem cont ca, de cand avem primarita, prin Capitala nu se prea vede nimic imbunatatit cu adevarat. Iarna ne-a surpins din nou, asfaltul e praf si se decapeaza fix locurile unde era aproape neatins, autobuzele turcesti nu se vad la orizont , iar tramvaiele  par niste maldare de fier vechi care circula pe niste sine cocosate de vechime si carpeli facute parca cu barosul. Daca stai sa te gandesti bine, oare de ce platim aceste taxe? Cu ochiul liber nu se vede vreo investitie mai acatarii in afara de coafura impecabila a doamnei Gabi Firea. Intre timp insa, ne arde grija de Snagov. Iata ce s-a aprobat in aceeasi sedinta de Consiliu General. Cica, Bucurestii se vor asocia cu Consiliul Local Snagov in vederea proiectarii, implementarii si finalizarii unei baze sportive si a unui liceu la standarde internationale. Bineinteles, pe un teren situat in satul Snagov (comuna Snagov). Bre, pai mata, asa ca doamna ce esti, nu mai tii minte cine te-a votat si ce ai de facut? Ce-ai zice sa te ocupi oleaca si de Bucurestiul asta care incepe sa semene cu o localitate din Evul Mediu in timp ce Budapesta se da rivala cu Viena? Daca nu tii minte, ia-ti un carnetel si noteaza cu majuscule promisiunile din campanie, asta si niste lecitina poate o sa te ajute sa iti amintesti si de fraierii care nu isi duc viata intre Snagov si Pipera…

Euro 1 si 2, la gunoi

Unul dintre membrii Consiliului General al Municipiului Bucuresti a anuntat ca a depus un proiect care vizeaza interzicerea graduala a circulatiei masinilor poluante. Proiectul prevede ca circulatia masinilor cu motoare non-euro, Euro 1 si Euro 2 va fi interzisa in Bucuresti incepand din 1 ianuarie 2019, iar o interdictie similara va fi aplicata si pentru masinile cu motoare Euro 3 incepand din 2020 si Euro 4 incepand din 2021. Circulatia ar urma sa fie interzisa in intervalul orar 06:00 – 22:00, pentru a permite soferilor aflati in tranzit prin Bucuresti sa circule pe timp de noapte. Proiectul prevede si aplicarea unei amenzi de 2.000 de lei in cazul nerespectarii acestei interdictii. Pe de alta parte, proiectul nu mentioneaza modul in care va fi verificat gradul de poluare al masinilor.

author avatar
Andrei Coman
489 afisari

2 COMENTARII

  1. Totusi,trebuie sa fie interzise macar masinile non euro,astea sunt ca daciile de acum 30 de ani.Masurarea poluarii ar trebui facuta cu ocazia itp-lor,insa cu spaga se trece de controale iar proprietarii merg cu masinile nereparate,fara teste si verificari ale functionarii normale a motoarelor,mai ales diesel.Singura speranta vine din China,mare putere economica ce nu se afla sub comanda globalistilor,stat serios ce a trecut deja la fabricarea de masini electrice,fara a tine cont de intelegerile dintre marii producatori auto si multinationalele ce investesc cu mari profituri in exploatarea petrolului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger