AcasăNewsFirea, mai bine pleaca!

Firea, mai bine pleaca!

De data asta, ziaristul din doamna primar i-a tras clapa

Am urmarit-o cu atentie pe Gabriela Firea intr-o emisiune televizata. Nu am inteles de ce s-a dus acolo. Nu a venit cu nimic nou. Ma asteptam sa faca dezvaluiri tari de tot, de genul „Dragnea a furat banii de la FNI” sau „Dragnea, regele contrabandei cu stiuci din Belina”. Nici pomeneala, a fost aceeasi zeama reincalzita, cu taitei uscati pe marginea farfuriei.

De data asta ziaristul din doamna primar i a tras clapa

Ori Gabriela Firea nu a avut inspiratie, ori gazetarul din ea, cu care ii place sa se laude, plecase la o bere cu prietenii. Surprinzator pentru un ziarist ca ea, care a inventat o linie in presa sau a dat o linie presei, ca n-am inteles prea bine la ce se referea. M-am simtit dezamagit de lipsa apetitului ei de a mai usca rufele, inca o data, pe gardul dinspre ulita.

Cine pe cine pacaleste?

Nu stiu cum de a clacat in fata unui subiect atat de generos, ca Liviu Dragnea. Ca ziarist cu atata experienta in spate, ar fi putut sa impinga realitatea pana la marginea fictiunii. Este un exercitiu usor, de imaginatie, pe care l-ar fi putut face credibil. Gabriela Firea, si nu stiu de ce, a preferat varianta opusa. A impins fictiunea pana la marginea realitatii si n-a mai iesit nimic. Cine ar fi crezut ca ea a epuizat toate caile de dialog cu Liviu Dragnea? Necredibil. „Ne-am saturat sa fim bagatelizati, batjocoriti, filati, monitorizati”, a precizat doamna ziarist care nu poate fi dusa de nas. Pe ea n-o pacaleste nimeni. Asa e, ea este singura care se pacaleste. Sau poate ochiul. Sau poate simturile de copoi de presa.

Ca la Primaria Bucuresti

„Domnul Dragnea a ajuns sa sune colegi din tara sa le spuna ca va propune excluderea mea la CEx. Eu sunt de partea partidului”. Vai, dar nu se poate una ca asta. Daca ar fi pus si virgula acolo unde pana si Pandele vede ca lipseste, poate as fi crezut-o. Pot fi de acord cu ea numai in partea a doua, acolo unde zicea de partid, dar a plecat pe calea fictiunii si i s-a strecurat credibilitatea printre degete. Ma intreb, acum, ce se va intampla daca partidul ii va spune sa plece? Ramane tot asa, va fi de partea lui? Sa ma ierte doamna jurnalist Gabriela Firea, dar, in locul ei, as pleca. Macar i-ar face in ciuda lui Dragnea, sa nu mai aiba pe cine da afara. N-ar avea decat de castigat. Ar avea suficient timp sa mediteze la diferenta dintre a impinge realitatea pana la marginea fictiunii si a impinge fictiunea pana la marginea realitatii. E cam ca la Primarie, doamna Firea. Cu „d”, ca doar n-oti fi vreo institutie.

author avatar
Valentin Boeru
3.464 afisari

12 COMENTARII

  1. MAINE 21.O9.2018 DOAMNA FIREA VA FI TRISTA ASA REIESE DIN BIORITM .IN ZIUA PRIMULUI DENUNT DNA FIREA A AVUT CEA MAI MICA VALOARE A CICLULUI INTELEVTUAL (_1)DECI ERORI DE JUDECATA.DNA FIREA ARE JUPITER RETROGRAD AJUNGE CA NU E COMPATIBILA CU RECUNOSTINTA SIASI RESPECTUL PT TRECUTUL DUMNEAEI

  2. Nu pleaca, e in situatia lui Chirica de la Iasi: daca pleaca, pierde primaria, daca o dau astia afara ramane primar independent si va lupta cu „ciuma rosie”, ca i-a iesit insurectia, Firea e singura beneficiara a atentatului de la 10 august. De mai multa vreme o cam strangea corsetul pesedist, cu toate „amenintarile” la statul paralel, cu „penalii” din conducere, cu iminentele ordonante de amnistie, cu legile justitiei, dar, mai ales cu legea off shore, asta durea tare. Pentru o tantica, ajunsa edila si mare scula in capitala tarisoarei, cu intalniri la cel mai inalt nivel, la care nu lipsesc CEO din multinationalele care ne traseaza viitorul, asta e maximum, sa fie bagata-n seama de icoanele hastagotilor si tocmai acum vine taranul ala de Dragnea cu redeventele lui, care-i supara pe toti pretenarii pandelisti…Ei, aiasta nu se poate, se incinge tarata-n moldoveanca si, odata-i trage o pleasna partidului, ca, pana la ea, nimeni nu aflase de partiduletul asta si de liderasul lui! Sau, nu?! Ea isi face numarul, doar idiotii aia care merg pe mana ei, or sa si-o ia…Cum, naiba sa mai ramana-n partid unii care semneaza o scrisoare intru sustinerea lui Iohanis si a securistilor lui?!
    P.S. Ca sa nu mai fie vreo indoiala in privinta paternitatii scrisorii pe care prostii astia au livrat-o in spatiul public, s-a alaturat „pucistilor” Georgian Pop, „sluga…” Normal, daca te gandesti ca a fost scrisa de Maior

      • Aşa e! Nici de cratimă n-a auzit „anonimul” ăsta, nici de virgulă înainte de un vocativ. Dar astea se învaţă la şcoala primară, pe care „anonimul” n-a absolvit-o decât cu greu şi cu consistente cadouri. Să ieşi în lume cu aşa cunoştinţe gramaticale e o infracţiune, căci îi înveţi prostii pe şcolarii din primară, anulându-le orice şansă în viaţă, în afară de aceea de a deveni infractori şi agramaţi PSD-işti, căci exemple sunt destule. Anonymous, evident, ţine cu infractorii, căci dintre ei face parte, absolvind primara ilegal şi ieşind în lume ilegal.

        • Şi mai trebuia şi un semn de exclamare după un vocativ. Mâna pe carte, Anonymous, sau treci în .. anonimat şi nu prin … comentarii!

  3. Ti se face scaraba cand ii auzi cum nu mai pot ei de grija poporului Roman, cum nu pot ei sa-si tina promisiunile facute, bla, bla, bla.

  4. Privind limbajul nonverbal al d-nei Primar înainte de Cex, presupun că se va declanșa o „luptă pentru pace” de n-o să mai rămână piatră pe piatră.Primele victime colaterale:ofițerii jandarmi.

  5. Dupa votul de ieri daca nu au grije prea nult nu mai pot conduce sau daca o fac nu vor mai strânge majoritate de voturi. Ceva nu merge si da prost in an centenar, sfarsit de an si conducere Ue oportunitate unica in istorie
    .

  6. Cel mai bine se inteleg totiE cel mai bine sa se inteleaga. . Apoi se alege data de prima decada noiembrie. Se fac alegeri anticipate generale si intram in noul an ? cu un presedinte nou un guvern nouun premier nou dna nou sri nou jandarmi noi parlament nou ambasadori noi ca in colindul cu noueel nou el. Si poate punem si regina. Sa cautam binele poporului alături de arhanghelii din cer.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger