AcasăNewsFirea lichideaza transportul in Bucuresti

Firea lichideaza transportul in Bucuresti

Asa de importanta este fluidizarea traficului in Bucuresti pentru Gabi Firea incat se pregateste taierea cu 16% a bugetului alocat proiectelor de transport in Capitala. Furtuna mintala a doamnei primar nu-i misca un fir de par din freza inecata in fixativul de firma.

Mobilitatea in Bucuresti era, nu demult, sintagma care ocupa intregul discurs al Gabrielei Firea cand venea vorba despre infernul traficului din Capitala. Ba, ca sa fie mai convingatoare, a blocat niste artere din Capitala ca sa testeze benzile de transport in comun. Progresele in domeniu sunt, azi, vizibile cu ochiul liber: canci. Infernul tarficului este idem si la fel. Si atunci, in pauza de proba a doua noi deux-pieces-uri necesare aparitiilor TV (mai ales alea cu sfaturi panicarde in caz de microfurtuna), doamna primar general a avut o revelatie: daca tot nu se poate face nimic, de ce sa nu halim banii din bugetul alocat proiectelor de transport in Capitala? Drept pentru care s-a pornit operatiunea „Da-o dracului de fluidizare!”. Astfel, 174,79 milioane de lei se taie de la pozitia “strazi” din bugetul mentionat mai sus. Pe cale de consecinta, ne putem lua adio de la „spatiul public cu parcaj subteran Piata Constitutiei” (scadere de la 3 milioane la 100.000 de lei), de la „modernizare spatiu public Sala Palatului cu parcaj subteran (Nord”) (scadere de la 1,8 milioane la 100.000 de lei) sau de la pasajul subteran Uranus – Piata Rahova (scadere de la 1,6 milioane la 100.000 de lei). Vedeti cum toate au o rezolvare in viata asta? Inai promiti marea cu sarea, apoi faci pe dos, oare ce-ai putea pati, acum cand esti deja primar general instalat. Bucuresteanul e prea ocupat cu supravietuitul ca sa iasa la demonstratie, si daca iese, e obisnuit sa scuipe Guvernul, nu o amarata de administratie locala ce le da street food si concerte cu Antonia, ba chiar si targuri cu produse traditionale facute industrial. Si daca se ariceste cineva, iesi repede pe post si spui ca a sosit prima ambulanta din cele o suta promise zilele trecute. Si prosteala-i gata. Bucuresti, furtuni mintale in Primaria Generala, coafura Gabrielei Firea rezista…

author avatar
Catalin Dumitrescu
501 afisari

1 COMENTARIU

  1. informatie despre: danacu viorelas este las. nu-l recomanda numele pentru meritocratie. tot timpul primeste ceva de la altii nu obtine nimic. deci e fetita, e santajabil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger